Meillä kotona -kaupat

Sadepäivien paras puuha! Kiehtovat palapelit vievät mukanaan – valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Sadepäivien paras puuha! Kiehtovat palapelit vievät mukanaan – valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista
Palapelien tekeminen on rentouttavaa ja juuri sopivan pikkutarkkaa puuhaa, jonka parissa aika kuluu kuin siivillä. Kurkkaa poiminnat ja hanki pähkäiltävää itsellesi tai vaikka lahjaksi.
Julkaistu: 8.7.2022

Palapelit: 5 poimintaa

1. Lapin yössä on outoa taikaa

Näin upean palapelin tekemistä ei malttaisi millään lopettaa. Come to Finlandin Magic of Lapland -palapelin kuvitus on kotimaisesta matkailujulisteesta. Tuhannen palan palapelin koko 48 x 67 cm.

2. Lahjaksi puutarhajuhlat

Tosikotoilija osaa arvostaa Kanelimamman tuhannen palan palapelin puutarha- ja herkkuaiheista kuvitusta. Vaaleanpunainen taustaväri sykähdyttää! Palapelin koko on 50 x 70 cm.

3. Palapeli tuliaiseksi ulkomaille

Come to Finlandin palapelin moderni Suomineito-kuva rakentuu tuhannesta palasta pala kerrallaan. Yksin tai yhdessä palapeli on kekseliäs tuliainen vaikka ulkomailla asuville tutuille vietäväksi. Palapelin koko 48 x 67 cm.

4. Luontoretkelle lapsen kanssa

Kun Kanelimamman Kotimetsä-palapeliä kokoaa yhdessä lasten kanssa, voi samalla tutustua metsän puihin ja eläimiin. Valmistettu Suomessa. Koko 50 x 70 cm.

5. Lyypekki-Helsinki

Lyypekin ja Helsingin välisestä merireitistä muistuttava palapeli ihastuttaa nostalgisella kuvastolla. Tuhatpalaisessa palapelissä riittää puuhaa. Palapelin koko 48 x 67 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »