Sadepäivien paras puuha! Kiehtovat palapelit vievät mukanaan – valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista
Mainos: Meillä kotona -kaupat
Sadepäivien paras puuha! Kiehtovat palapelit vievät mukanaan – valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista
Palapelien tekeminen on rentouttavaa ja juuri sopivan pikkutarkkaa puuhaa, jonka parissa aika kuluu kuin siivillä. Kurkkaa poiminnat ja hanki pähkäiltävää itsellesi tai vaikka lahjaksi.
12.10.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

Palapelit: 5 poimintaa

1. Voitolla yöhön

Paavo Nurmen patsas koristaa Come to Finlandin olympialaisaiheista palapeliä – ovathan pitkän matkan juoksu ja palapelien kokoaminen kummatkin kestävyyslajeja. Tuhannen palan palapelin koko on 48 x 67 cm.

2. Kukkia ja mehiläisiä

Putingin valikoimasta löytyvät Cavallini-palapelit ihastuttavat vintagetyylisillä kuvituksillaan. Esimerkiksi tässä on täydellinen valinta kaikille heille, jotka haluavat kehystää valmiin palapelin. Palapeli on koottuna 55 x 70 cm. Huomaa myös etu: kun tilaat Putingin tuotteen viimeistään 15.10.2023, saat kaupan päälle magneetilla varustetun muistilistan.

3. Palapeli tuliaiseksi ulkomaille

Come to Finlandin palapelin moderni Suomineito-kuva rakentuu tuhannesta palasta pala kerrallaan. Yksin tai yhdessä palapeli on kekseliäs tuliainen vaikka ulkomailla asuville tutuille vietäväksi. Palapelin koko 48 x 67 cm.

4. Omaa aikaa

Salaisella puutarhalla kuvitettu palapeli kutsuu irtaantumaan arjen rutiineista ainakin hetkeksi. Jos pienempi palapeli kiinnostaa, tässä kaunokaisessa on 500 palaa. Koko valmiina on 33 x 47 cm. Myös tätä tuotetta koskee Putingin etu: saat kaupan päälle muistilistan, kun ostat Putingin tuotteen viimeistään 15.10.2023.

5. Lyypekki-Helsinki

Lyypekin ja Helsingin välisestä merireitistä muistuttava palapeli ihastuttaa nostalgisella kuvastolla. Tuhatpalaisessa palapelissä riittää puuhaa. Palapelin koko 48 x 67 cm.

Tutustu Putingin valikoimaan ja hyödynnä etu!

Kun ostat Putingin tuotteita, saat kaupan päälle magneetilla varustetun muistilistan (arvo 8,90 €). Etu on voimassa 9.10.–15.10.2023. Muistilista lisätään automaattisesti mukaan pakettiisi tehdessäsi ostoksia Putingin valikoimasta. Huomioithan, että tuote ei tule näkyviin ostoskoriisi tai tilausvahvistukseen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »