Meillä kotona -kaupat

Palapeli on pilvisten päivien paras puuha & mitä loistavin kesätuliainen – valitsimme 10 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Palapeli on pilvisten päivien paras puuha & mitä loistavin kesätuliainen – valitsimme 10 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista
Palapelien tekeminen on rentouttavaa ja juuri sopivan pikkutarkkaa puuhaa. Kokosimme eri ikäisille sopivat suosikkimme, jotka voit ostaa näppärästi suoraan tästä jutusta.
Julkaistu: 11.6.2021

Palapelit: 10 poimintaa

1. Lisäaikaa magnolian kukinnalle

Tämä on jokaisen magnolian herkkiä kukkia rakastavan toivepalapeli! Flame Treen tuhannen palan tiiraamisessa riittää puuhaa moneksi sateiseksi kesäpäiväksi. Palapelin koko on valmiina 73,5 x 51 cm. Mukana tulee myös A4-kokoinen juliste, jossa on palapelin kuva eli Wilhelm Listin teos Magnolia Tree.

2. Matkalle Euroopan ympäri

Jos et pääse tänä kesänä junamatkalle Eurooppaan, tutustu maihin kartalla. Mudpuppyn palapeliä on mukava tehdä yli 5-vuotiaan lapsen kanssa. Maiden nimet ovat englanniksi. Karttapalapelin koko on koottuna 56 x 44 cm.

3. Mehiläisten ystävä ilahtuu

Sormustinkukkia ja apilaa! Cavallinin vintagehenkisen tuhannen palan palapelin koko valmiina 55 x 70 cm. Putkilossa tuleva pörriäispalapeli on kätevä kuljettaa mukana vaikka kesämökillekin.

4. Mitä täydellisin juhannuspalapeli

Näin kauniin palapelin tekemistä ei malttaisi millään lopettaa – onneksi on valoisa juhannusyö aikaa! Flame Treen tuhannen palan palapelin (koko valmiina 73,5 x 51 cm) kuva on Annie Soudainin Midsummer Morning. Palapelin mukana tulee teoksesta vielä A4-kokoinen juliste.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Perhoset hohtavat pimeässä

Kun perhoskuvio on valmis, kannattaa sammuttaa valot ja ihailla pimeässä hohtavaa kuvioita. Mudpuppyn palapelissä on 500 palaa (koko koottuna 51 x 51 cm), ja sen kokoaminen on kivaa puuhaa vaikka koko perheelle yhdessä.

6. Taskukokoinen palapeli pääsee mukaan kesäreissulle

Vietä uimahetki merikilpikonnan kanssa! Mudpuppyn 48 palan (koko koottuna noin 20 x 14,5 cm) taskukokoinen palapeli on kätevä ottaa mukaan matkalle tai mökille. Ikäsuositus neljästä vuodesta ylöspäin.

7. Palapeli yksityiskohtien ystävälle

Kukkivia puita pihassa, kukkivia puita palapelissä! Flamen Treen tuhannen palan palapelissä (koko valmiina 73,5 x 51 cm) on tarpeeksi haastetta palapelikonkarillekin. Palapelin kuvasta, Nel Whatmoren teoksesta A Million Shades tulee mukana A4-kokoinen juliste.

8. Perheen pienimmille taikaolennoille

Etsitkö kesätuliaista ihan pienille? Palapeli on kiva vieminen, sillä se kehittää hahmotuskykyä ja sen voi koota uudelleen ja uudelleen. Crocodile Creekin 12 palan yksisarvisaiheinen palapeli on passeli noin 2-vuotiaan pikkusormille.

9. Eemeli kesäseikkailulla

Metkut mielessä? Astrid Lindgrenin satukirjoista tuttu Eemeli tasapainoilee tässä puisessa 15 palan palapelissä. Koko 26,5 x 30 cm.

10. Huonekasveihin hurahtaneen suosikkipalapeli

Cavallinin 1000 palan palapelissä ihastuttavat vehreydellään tutut huonekasvit. Opetustaulumaisessa kuvituksessa on mukana myös kasvitietoutta. Palapelin koko on valmiina 55 x 70 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »