Päästä pullon henki valloilleen! 12 ideaa vanhojen lasipullojen ja -purkkien käyttöön
Sisustus
Päästä pullon henki valloilleen! 12 ideaa vanhojen lasipullojen ja -purkkien käyttöön
Kun nätti lasipullo tai -purkki tyhjenee, laita se talteen. Pullo tai pari käy jo sellaisenaan asetelmasta, ja niistä saa myös persoonallisia maljakoita ja kynttilänjalkoja.
Julkaistu 10.9.2017
Unelmien Talo&Koti
Vaahteran ruskalehdistä saa näin komean asetelman – eikä maksa mitään. Maljakkona on ronski lasipurkki.
Lautaseinälle ripustetut patenttikorkkipullot ovat kuin kolmiulotteinen taulu, jonka ilme vaihtuu fiiliksen ja vuodenajan mukaan.
Vanhat pullot ja purkit ovat kiehtovia keräilykohteita. Eksoottisia limonadipulloja on jo komea kokoelma. Kesällä yksittäiset kukkaset voi poimia luonnosta tai puutarhasta, talvella voi ostaa kukkakaupasta muutaman kukkavarren.
Valuvaa steariinia ei tarvitse säikähtää, kun kynttilänjalkana on lasipullo. Varman päälle pelaaja varustaa pullot manseteilla.
Valkoinen vitriini posliiniastioineen saa voimaa parista ruskeasta lasipullosta, jotka on nostettu kaapin päälle korkeuksiin. Ilman niitä näkymä olisi hiukan lattea.
Vitriinin päällä on vanhojen pullojen kokoelma. Osa niistä on saanut uuden tehtävän kynttilänjalkoina. Kodissa asuvan perheen äiti on heikkona sulkiin, joita hän hankkii kalastuskaupoista.
Juhlat tulossa ja maljakot vähissä? Kipaise kellarista ensiavuksi pari tyhjää, reilunkokoista hillopurkkia.
Ripaus vihreää sopii makkariinkin. Se voi olla vaikka viherkasvista nipsaistu pistokas pullossa.
Korillinen lasipulloja on ostettu settinä. Toki pulloista voi tarjota juomaakin, mutta niistä saa myös näyttävän kukka-asetelman. Ideaa on helppo soveltaa mihin tahansa pulloihin tai purkkeihin.
Tyhjistä kehyksistä ja parista pullosta on tehty jännittävä ryhmä, joka nappaa katseen ja saa mielikuvituksen liikkeelle.
Rustiikin olohuoneen sohvapöytänä on vanha arkku, jonka päälle on tehty simppeli asetelma vihreäsävyisistä pulloista. Vehreys jatkuu herkissä versoissa, jotka on aseteltu pulloihin rennosti.
Vanhasta isosta hillopurkista tulee käden käänteessä kynttilälyhty. Laita pohjalle hienoa hiekkaa. Se näyttää kauniilta ja pitää kynttilän paikoillaan.
1 kommentti