Onnelin ja Annelin mökit messukaupungissa
Rakenna ja remontoi
Onnelin ja Annelin mökit messukaupungissa
Asuntomessujen kunniaksi Kannustalo Oy toteutti leikkimökkikylän Jyväskylän keskustan Kirkkopuistoon. Viiden leikkimökin kylä on vapaasti lasten käytössä.
Julkaistu 9.7.2014
Meidän Talo

Asuntomessujen kunniaksi Kannustalo Oy toteutti leikkimökkikylän Jyväskylän keskustan Kirkkopuistoon. Viiden leikkimökin kylä ja yksi Äijälänrannan messualueelle sijoitettu mökki ovat vapaasti lasten käytössä.

Leikkimökit ovat tyyliltään samanlaisia kuin puutalo, jonka Kannustalo rakensi Marjatta Kurenniemen kirjoihin perustuvaa Onnelin ja Annelin talo -elokuvaa varten.

Mökkeihin liittyen on meneillään myös tietokilpailu, joka liittyy niin ikään Onnelin ja Annelin taloon. Kysymykset voi bongata leikkimökkien seinältä ja osallistuminen onnistuu Jyväskylän kaupungin nettisivuilla. Visan palkintoina arvotaan yksi Kirkkopuiston leikkimökeistä ja 20 kappaletta Onnelin ja Annelin talo -dvd:tä.

Jos pääpalkinto ei osu omalle kohdalle, leikkimökin voi myös ostaa. Kirkkopuiston leikkimökit myydään messujen jälkeen, mutta vastaavia mökkejä voi tilata Kannustalolta myös käyttämättömänä 2 800 eurolla.

Kommentoi »