Nukkekodit näytillä
Rakenna ja remontoi
Nukkekodit näytillä
Jyväskylän Sokos-tavaratalon näyteikkunaan on loihdittu kokonainen nukkekotikaupunki. Nukkekotinäyttely tarjoaa silmäniloa 15 villan ja yhden tornitalon voimin.
9.7.2014
 |
Meidän Talo

Jyväskylän asuntomessuilla on mahdollista tutustua uusiin koteihin. Muutamaa napsua pienempiä asumuksia voi ihastella kaupungin ydinkeskustassa.

Kauppakadulla sijaitsevan Sokos-tavaratalon näyteikkunaan on loihdittu kokonainen nukkekotikaupunki kaikkine hilppeineen.

”Kotiunelmia ja unelmakoteja” nimeä kantava nukkekotinäyttely tarjoaa silmäniloa 15 villan ja yhden tornitalon voimin. Katsottavaa riittää ompelijan putiikista rantasaunaan ja mummon huoneesta opiskelijatytön asuntoon.

Nukkekotinäyttely vetää hyvin vertoja tavaratalojen jouluikkunoille, joten Jyväskylän Kauppakadulla shoppailevan kannattaa käyttää minuutti tai pari ikkunaan tutustumiseen. Varsinkin, jos on matkassa perheen pienimpien kanssa.

Näyttelyä on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa Sokos, Jyväskylän kaupunki ja nukkekotiyhdistys Nukkisystävät sekä joukko innokkaita nukkekotiharrastajia.

1 kommentti