Kotivinkki

Näyttelijä Ilona Chevakova oivalsi, että voi lopettaa muiden miellyttämisen: ”Elämäni puhkesi kukkaan, kun opin sanomaan ei”

Näyttelijä Ilona Chevakova oivalsi, että voi lopettaa muiden miellyttämisen: ”Elämäni puhkesi kukkaan, kun opin sanomaan ei”
Puoliso patisti näyttelijä Ilona Chevakovan säästämään. Parhaiten hän rentoutuu luonnossa ja lempeissä löylyissä. Tässä jutussa Ilona kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.
Julkaistu: 27.5.2022

Paras paikka kotona

Tykkään istua kulmasohvalla viltin alla. Näen siitä kotimme koko alakerran ja pystyn seuraamaan kaikkea. Minulla on neljävuotias poika. Jos istahdan sohvalle ja poika on kotona, en ole kauan sohvalla yksin.

Paras oivallus

Se, kun oivalsin, että minun ei tarvitse mielistellä ja yrittää olla täällä muita varten. Pääasia on, että minä, läheiseni ja perhe ovat onnellisia. Näyttelijänä minun ei tarvitse sanoa kyllä työtarjouksille kohteliaisuudesta. Vasta nyt olen alkanut kieltäytyä. Ennen otin vastaan sellaisiakin rooleja, joita en halunnut. Kun tajusin tämän, elämäni puhkesi kukkaan.

Paras hetki

Lapsen syntymä oli elämäni ylivoimaisesti paras hetki. Synnytyksessä oli komplikaatioita, ja lapseni vietiin teholle. Mutta kun sain pojan syliini, se oli minulle paras hetki ikinä.

Paras vapaapäivä

Nukun pitkään ja syön rauhassa ison aamiaisen. Sitten lähden ulkoilemaan, jos on hyvä keli. Otan vähän piknikkiä mukaan ja vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Myöhemmin voidaan vielä grillata jotain. Luonnon lähellä oleminen ja nautiskelu on parasta.

Paras rooli

Se on varmaankin The Last Kingdom -sarjan Ingridin rooli Netflixissä. Hän on vahva nainen, joka ei jää muiden jalkoihin. Hän on fiksu ja tekee itse päätökset, mikä oli viikinki­aikaan aika harvinaista.

Paras tapa säästää

Olen huono säästämään, mutta onneksi mieheni on pakottanut minut laittamaan rahaa rahastoon suoraveloituksena. Ajattelen säästämisenä myös sen, että meillä on omistusasunto, jonka olemme vaihtaneet kaksi kertaa isompaan.

Paras tapa rentoutua

Sauna ja sen jälkeen lasi punaviiniä ja hyvä leffa sohvalla viltin alla. Saunon noin kolme kertaa viikossa. En pidä kovista löylyistä, enimmäkseen tykkään chillailla.

Paras...

Ruoka: Thaimaalainen

Juoma: Kahvi

Maku: Tom yam -nuudelit

Tuoksu: Vauvan tuoksu

Matkakohde: Villefrance-sur-Mer Ranskassa

Kirja: The Power of the Actor

Kulkupeli: Auto

Keittiöväline: Mehustin

Vaate: Farkut

Musiikki: Pop ja rock

Biisi: Gnarls Barkleyn Crazy

Bändi: Haloo Helsinki

Jäätelö: Lakritsijäätelö

Herkku: Irtokarkit

Vuodenaika: Kesä

Huonekalu: Sohva

Kasvi: Tulppaani

Kaupunki: Lontoo

Iltarutiini: Suihku.

Kommentoi »