Näin yhdistät romanttiset rottinkikalusteet eri tyyleihin
Sisustus
Näin yhdistät romanttiset rottinkikalusteet eri tyyleihin
Rottinkikalusteet istuvat täydellisesti romanttiseen, boheemiin, tummaan, merelliseen ja talonpoikaiseenkin tyyliin. Poimi ideat kuvakoosteestamme!
Julkaistu 11.4.2016
Unelmien Talo&Koti
Natiseva ja eläväpintainen rottinki viihtyy boheemissa ympäristössä. Pörröinen lampaantalja on silloin rottinkituolin pakollinen asuste!
Jos rakastat romanttista sisustusta, valkoinen rottinki on sinun valintasi. Yhdistä se siniseen ja patinoituneisiin löytöesineisiin.
Lämpimästi patinoitunut rottinkikaluste näyttää kauniilta tummiakin värejä vasten. Ja tietysti sitä voi myös maalata ja petsata.
Luonnonmateriaalina rottinki sopii hyvin myös hirren seuraksi. Isossa kattovalaisimessa on tarpeeksi voimaa juhkeän pöydän pariksi.
Rottinkikalusteet luovat ruokailutilaan merenrantahuvilan tunnelmaa. Valkoinen raikastaa kokonaisuutta ja patinoituneet metallivalaisimet tuovat siihen rentoutta.
Rottinki ilahduttaa yksityiskohdissakin. Punotut pannunaluset ovat kauniita katsella ja myös tarpeellisia.
Siro rottinkituoli + hieman pitsiä ja kiemuraista rautalankaa = lasiverannan kiireetön tunnelma. 
Kaipaako pöytävalaisimesi päivitystä? Rottinkivarjostin antaa sille hetkessä uuden ilmeen.
Rottinki ja kesä ovat klassinen yhdistelmä. Ulkona rottinkikalusteiden lakkaus hilseilee vähitellen pois ja pinta harmaantuu, mutta se on vain luonnonmateriaalin viehätystä.
Kommentoi »