Näin valitset saunanoven – panosta ulkonäköön
Mainos: JELD-WEN
Näin valitset saunanoven – panosta ulkonäköön
Kun huolella suunnitellun kotikylpylän tyyli, kalusteet ja kaakelit on valittu, muista käyttää aikaa myös saunanoven valintaan. Koska saunanovi on niin suuressa roolissa kylpyhuoneessa, kannattaa siihen myös panostaa.
Teksti
|
Julkaistu 17.8.2017

Harkiten valittu saunanovi yhdistää kylpyhuoneen ja saunan tyylikkäästi yhdeksi kokonaisuudeksi. Laadukas saunanovi kestää vettä, kosteutta, lämpötilanvaihtelua ja on turvallinen. Oikein valittu saunanovi on tärkeä sisustuselementti ja ilo silmälle.

1. Valitse lasioven kuvio

Kuvioiduissa saunan lasiovimalleissa on valinnanvaraa; valittavana on sekä moderniin että perinteisempään sisustukseen sopivia ovimalleja. Valitse kuvio makusi mukaan esimerkiksi uusista upeista Himmeli-, Kesäyö- ja Linja-kuvioista. Lue lisää uusista lasiovimalleista tästä.

Jos haet pelkistetympää tyyliä, on valintasi lasiovi ilman kuvioita, joita on saatavilla viidessä eri värissä.

2. Valitse puumateriaali

Saunanoven puumateriaalin voi valita neljästä vaihtoehdosta.

• puuvalmis leppä

• puuvalmis mänty

• mustaksi värjätty oksaton mänty

• lämpökäsitelty haapa

3. Valitse vedin

Saunanoven vetimen voi valita kolmesta vaihtoehdosta

• Pyöreä vedin (vakio)

• Vaakavedin

• Pystyvedin

Oven karmi ja vedin ovat aina samaa materiaalia.

Kokeile ovia kotiisi sovelluksella

Jos haluat kokeilla ovia virtuaalisesti omaan kotiisi, lataa Door Designer – sovellus iOS- tai Android-laitteeseesi ja kokeile miltä ovi näyttää todellisessa ympäristössä. Ota kuva nykyisestä saunan oviaukosta ja kokeile kuvaan erilaisia ovimalleja. Lue lisää sovelluksesta ja lataa se täältä.

Viimeistele ovisisustus kylpyhuoneenovilla

JELD-WENin kuvioitujen saunanovien pariksi kannattaa valita samoin kuvioitu kylpyhuoneenovi. Esimerkiksi Himmeli-saunanoven pariksi sopii täydellisesti Himmeli+ -kylpyhuoneenovi. Tutustu kylpyhuoneenoviin.

Lasiovet tuovat tilan tuntua kylpyhuoneeseen

Lasinen saunanovi tekee saunasta tilavamman tuntuisen, päästää valon saunaan, on kaunis katsella ja luo tunnelmaa. Lasiset JELD-WEN-saunanovet ja -kylpyhuoneenovet valmistetaan 8 mm paksusta karkaistusta turvalasista, mikä takaa hyvän lujuuden ja kuvioiden pysyvyyden.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi

Kommentoi »