Meillä kotona -kaupat

Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa – näillä ideoilla teet terassista alkusyksyn kutsuvimman paikan

MAINOS
Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa – näillä ideoilla teet terassista alkusyksyn kutsuvimman paikan
Kesä on taipumassa syksyksi, mutta kauniita iltoja riittää vielä. Hanki terassille, parvekkeelle tai pihaan kaunis valaisin tai lyhty, ja hämärtyvä ilta on pian parasta mitä tiedät.
Julkaistu: 2.9.2020

1. Monen paikan pallovalo

Fatboyn pallomainen valaisin on sympaattinen, sillä sen voi johdottomana ripustaa vaikka omenapuuhun valaisemaan pihaa. USB-ladattava valaisin palaa valitusta kirkkaudesta riippuen 8–20 tuntia.

2. Hehkuva kivivalaisin

Vettä kestävä kivivalaisin on kaunis sekä yksin että ryhmänä. Sen voi saada valaisemaan myös värivaloa punaisen, vihreän ja sinisen sävyissä! Täydella akulla valo palaa noin 8 tuntia.

3. Apinavalaisin hyppäsi seinälle

Sekä sisätiloihin että ulos sopiva apinavalaisin on syyspihan piristys. Selettin sympaattisen valaisimen pituus on 75 senttimetriä ja se painaa 1,4 kiloa.

4. Valaisin ja kaiutin samassa paketissa

Bluetooth-kaiutin on myös himmennettävä valaisin. Virtaa riittää valon kirkkaudesta riippuen jopa 20 tunniksi. Kauniit yksityiskohdat ovat ruusukullan väriset, ja kantokahva on aitoa nahkaa. Kaiutin on 18,5 senttimetriä korkea.

5. Jalkavalaisn, jossa on kokoa ja näköä

Isoa pihaa ei kannata pikkutuikuilla valaista. 182-senttinen valaisin valaisee pihaa miltei vuoden ympäri, sillä se voi olla ulkona kymmeneen pakkasasteeseen saakka. Alumiinijalustalla seisova valaisin on muovia. Valaisin painaa 18,5 kiloa.

6. Elävää valoa tulikorilla

House Doctorin mallikas tulikori on upea rannalla, mökillä tai oman kodin pihassa. Sytytä muutaman klapin iltanuotio, ja ehditte sekä paistaa makkarat että paahtaa vaahtokarkit. Rautaisen tulipesän halkaisija on 55 senttiä.

7. Lasilyhty, joka pysyy paikallaan

Betonipohjainen hurrikaanilyhty on kaunis valaisija. Se sopii niin rantakalliolle kuin terassin pöydälle.

8. Herkkä valosiivilä

Brosten upea bambulyhty tuo mieleen Aasian lomakohteiden illat. Suuri lyhty on peräti 77,5 senttiä korkea, ja sen suulla roikkuva kynttiläpidike on 35 senttinen. Kuvittele, millaisen valokeilan tämä heittää terassille, kun sytytät kynttilän!
Kommentoi »