Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa! 8 valaisinta, joilla teet terassista loppukesän kutsuvimman paikan

MAINOS

Sopivasti himmeä valaistus vie loppukesän iltojen tunnelman aivan uudelle tasolle. Kääriydy vilttiin ja suuntaa terassille nauttimaan hämärästä, jota valaisevat kauden kauneimmat valonlähteet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauden tunnelmallisimmat valaisimet – 8 suosikkipoimintaa

1. Hohtava kivi

Päiväsaikaan harmaapintainen valaisin näyttää erehdyttävästi kiveltä, mutta illan hämärtyessä pehmeä hohde saa sen loistamaan. Valaisin sopii sekä terassille että puutarhaan, ja sitä on saatavana kahdessa eri koossa.

GARDENLIGHT STEN valaisin ø 30 cm Harmaa
Jotex
Valokivi ulkotilaan, terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Valo vaihtelee valitun valonlähteen mukaan. Koko: 30x29x30 cm. Lampunkanta/lamppu: 1 x E27, enintään 25 W tai enintään 5 W:n energiansäästölamppu.

2. Kannettava malli

LED-lyhty saa virtansa aurinkokennosta. Kantokahvasta se on helppo napata mukaan illan puutarhakierrokselle tai yölliselle piknikille.

Star Trading-Rotang Solar Lantern, Gray
Rum21
Rotang Solar Lantern, Gray från Star Trading .

3. Himmeä hämärä

Kivipestystä pellavakankaasta valmistetut varjostimet takaavat, että iltojasi valaisee pehmeä hämy. Valaisimesta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: luonnollinen pellava sekä valkoinen.

Drop kattovalaisin 40cm
Ellos
Drop-kattovalaisin kivipestyä pellavakangasta. Halkaisija 40 cm, korkeus 52 cm. Mukana musta muovijohto 1,2 m. E27. Enintään 40 W. Musta kattokuppi.Ei sisällä kattopistoketta perustuen uuteen EU-direktiiviin. Tilaa erikseen.

4. Sisustukseenkin sopiva

Tunnistaisitko tätä valaisimeksi? Tyylikäs, kivimateriaalista valmistettu valopallo näyttää kauniilta terassilla, mutta syksyn tullen se kestää katseita myös sisätiloissa.

By On-Globe Valaisin 41x36cm, Valkoinen
Rum21
Globe Valaisin 41x36cm, Valkoinen från By On .

5. Melkein kuin rottinkia

Polyrottingista punottu varjostin tuo terassin sisustukseen boheemia henkeä. Valitse lamppuihin auringonlaskun sävyjä, ja tunnelma on taattu.

KNUTE lampunvarjostin ø 48 cm Ruskea
Jotex
Lampunvarjostin ruskeaa polyrottinkia. Ulkokäyttöön. Ripustussarja ei sisälly toimitukseen (johto ja lampunkanta). Osta lisäksi TRÅDEN-johto ulkokäyttöön (lampunkanta E27). Materiaali: Polyrottinkia. Koko: Korkeus 50 cm, ø 48 cm.

6. Omilla jaloillaan

Jalkalamppu terassille? Miksikäs ei! Hillitty ja linjakas valaisin tuo helposti valoa sellaisiinkin paikkoihin, joihin katosta roikkuvat valaisimet eivät sovellu.

Fermob-Balad Offset Stand, Nutmeg
Rum21
Balad Offset Stand, Nutmeg från Fermob .

7. Punokset sarjassa

Polyrottingista punotut minilyhdyt yhdistyvät köynnöksessä viiden valaisimen sarjaksi. Aseta lyhtyryhmä oleskelupaikan tai terassipöydän ylle ja nauti varjojen leikistä.

Valoköynnös Flex Out, sis. Saigon 18 cm
Ellos
Flex Out -valoköynnös ulkokäyttöön (IP44). 5 lampunpidikettä. Kokonaispituus 6,5 m. Etäisyys ensimmäiseen lampunpidikkeeseen 2,5 m, sen jälkeen lampunpidikkeiden välinen etäisyys 80 cm. Etäisyys T-haarasta varjostimen renkaaseen 15 cm. Tässä valoköynnökseen on yhdistetty 5 polyrottingista valmistettua Saigon-lampunvarjostinta. Varjostimen leveys 18 cm ja korkeus 20 cm.

8. Riisipaperivalaisinten paluu

Keveä riisipaperilyhty ei kaipaa johtoja, sillä se kerää loisteensa auringosta. Puiden oksille siroteltuina valaisimet luovat puutarhaan uneliaan, taianomaisen tunnelman.

RICIE aurinkokennokoriste ø 35 cm Beige
Jotex
Aurinkovoimalla toimiva riisipallolyhty polyesteriä. Mukana 1 ladattava AA-paristo. Kesto n. 6 h. Koko: 35x19x35 cm.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 7.8.2019