Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa! 8 valaisinta, joilla teet terassista loppukesän kutsuvimman paikan

MAINOS
Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa! 8 valaisinta, joilla teet terassista loppukesän kutsuvimman paikan
Sopivasti himmeä valaistus vie loppukesän iltojen tunnelman aivan uudelle tasolle. Kääriydy vilttiin ja suuntaa terassille nauttimaan hämärästä, jota valaisevat kauden kauneimmat valonlähteet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauden tunnelmallisimmat valaisimet – 8 suosikkipoimintaa

1. Hohtava kivi

Päiväsaikaan harmaapintainen valaisin näyttää erehdyttävästi kiveltä, mutta illan hämärtyessä pehmeä hohde saa sen loistamaan. Valaisin sopii sekä terassille että puutarhaan, ja sitä on saatavana kahdessa eri koossa.

2. Kannettava malli

LED-lyhty saa virtansa aurinkokennosta. Kantokahvasta se on helppo napata mukaan illan puutarhakierrokselle tai yölliselle piknikille.

3. Himmeä hämärä

Kivipestystä pellavakankaasta valmistetut varjostimet takaavat, että iltojasi valaisee pehmeä hämy. Valaisimesta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: luonnollinen pellava sekä valkoinen.

4. Sisustukseenkin sopiva

Tunnistaisitko tätä valaisimeksi? Tyylikäs, kivimateriaalista valmistettu valopallo näyttää kauniilta terassilla, mutta syksyn tullen se kestää katseita myös sisätiloissa.

5. Melkein kuin rottinkia

Polyrottingista punottu varjostin tuo terassin sisustukseen boheemia henkeä. Valitse lamppuihin auringonlaskun sävyjä, ja tunnelma on taattu.

6. Omilla jaloillaan

Jalkalamppu terassille? Miksikäs ei! Hillitty ja linjakas valaisin tuo helposti valoa sellaisiinkin paikkoihin, joihin katosta roikkuvat valaisimet eivät sovellu.

7. Punokset sarjassa

Polyrottingista punotut minilyhdyt yhdistyvät köynnöksessä viiden valaisimen sarjaksi. Aseta lyhtyryhmä oleskelupaikan tai terassipöydän ylle ja nauti varjojen leikistä.

8. Riisipaperivalaisinten paluu

Keveä riisipaperilyhty ei kaipaa johtoja, sillä se kerää loisteensa auringosta. Puiden oksille siroteltuina valaisimet luovat puutarhaan uneliaan, taianomaisen tunnelman.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 7.8.2019
Kommentoi »