Meillä kotona -kaupat

Näillä valaisimilla teet terassista loppukesän kutsuvimman paikan – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan poiminnat

MAINOS
Näillä valaisimilla teet terassista loppukesän kutsuvimman paikan – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan poiminnat
Hämärät illat kaipaavat tunnelmavaloa! Hanki terassille, parvekkeelle tai pihaan kaunis valaisin tai lyhty, jonka valossa nautit loppukesän ja alkusyksyn parhaista hetkistä. Tässä sisustustoimittaja Anna Aromaan poiminnat Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – löydä oma suosikkisi!
Julkaistu: 30.7.2021

1. Monen paikan pallovalo

Fatboyn pallomainen valaisin on sympaattinen, sillä sen voi johdottomana ripustaa vaikka omenapuuhun valaisemaan pihaa. USB-ladattava valaisin palaa valitusta kirkkaudesta riippuen 8–20 tuntia.

2. Lyhty kuin varjostin

Metallinen kynttilälyhty on muodoltaan kuin siro lampunvarjostin, jonka metallirimoista siilautuu hämyisää tunnelmavaloa. House Doctorin musta lyhty on komea näky terassin pöydällä tai lattialla. Useasta lyhdystä voi tehdä terassille näyttävän valoarmeijan.

3. Korppi kiipesi seinälle

Sekä sisätiloihin että ulos sopiva korppivalaisin on syyspihan piristys. Selettin sympaattinen valaisin on valmistettu keramiikalta tuntuvasta hartsista. Bird-valaisimen koko on 32,8 x 14,5 x 12,3 cm.

4. Jalkavalaisin, jossa on kokoa ja näköä

Isoa pihaa ei kannata pikkutuikuilla valaista! Fatboyn 182 cm korkea valaisin valaisee pihaa miltei vuoden ympäri, sillä se voi olla ulkona kymmeneen pakkasasteeseen saakka. Alumiinijalustalla seisova Fatboyn lattiavalaisin on muovia. Valaisin painaa 18,5 kiloa.

5. Verkkomainen lyhty

House Doctorin metallilyhdyssä on pelkistettä urbaania tyyliä, ja sen patinoitunut väri on saatu aikaan sinkkipinnoitteella. Mallikas, sylinterimäinen tulikori sopii upeasti niin mökkiympäristöön kuin kotipihaankin. Pohjalla on keraaminen, kuumenematon astia. Lyhdyn korkeus on 27,5 cm ja halkaisija 20 cm.

6. Hehkuva kivivalaisin

Vettä kestävä kivivalaisin on kaunis sekä yksin että ryhmänä. Sen voi saada valaisemaan myös värivaloa punaisen, vihreän ja sinisen sävyissä! Täydella akulla valo palaa noin 8 tuntia. Valaisimen koko on 20 x 21 x 30 cm.

7. Lasilyhdyn lumoa

Värilasi ja etenkin sen ruskeat, 70-luvun inspiroimat sävyt ovat nyt erityisen trendikkäitä. AYTM:n kynttilälyhdyssä on koristeellista art deco -tyyliä, joka sopii valaisemaan loppukesän ja alkusyksyn rapujuhlia. Lyhdyn korkeus on 40,5 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
5 kommenttia