Musta joulukuusi on kodin draamakuningatar! Poimi ideat mustan kuusen koristeluun

Musta joulukuusi on kodin draamakuningatar! Poimi ideat mustan kuusen koristeluun
Musta joulukuusi on vaihtoehto perinteiselle vihreälle kuusipuulle silloin, kun haluat yllättää! Musta joulukuusi sopii moneen tyyliin, kaipasit sitten jouluiseen kotiisi ripauksen dramatiikkaa tai modernia harmoniaa.
Julkaistu: 9.11.2018

Musta joulukuusi on muuntautumisen mestari, sillä se on oiva tausta monentyylisille koristeille. Valkoiset valonauhat tuovat kuuseen tyylikästä säihkettä, mutta yhtä lailla mustaan joulukuuseen sopivat värikkäät tai kullan- ja hopeanhohtoiset koristeet. Dramatiikan ystävä viimeistelee mustan kuusen kokomustilla joulukoristeilla.

Muovinen joulukuusi on hyvä valinta allergiaperheeseen. Muovikuusi on myös huoleton, sillä siitä eivät neulaset varise. Saman kuusen voit nostaa esiin joulusta toiseen.

Musta joulukuusi viimeistelee graafisen sisustuksen

Kuva: Hobbyhall

Musta joulukuusi on mitä luontevin valinta graafisen mustavalkoiseen joulukotiin. Valkoiset koristepallot tuovat kuuseen ryhtiä ja kontrastia. Yhdistä mustaan kuuseen muitakin mustavalkoisia joulukoristeita, kuten musta paperitähti ja raidallisia joulupaketteja.

Kuva: Hobbyhall.

Hobbyhallin kapea joulukuusi on 180 cm korkea ja sopii pieneenkin tilaan, 59,90 euroa

Kuva: Hobbyhall

Mitä, jos toisit olohuoneeseen yhden joulukuusen sijaan kuusimetsän? Valkoinen, musta ja harmaa kuusi ovat moderni valinta.

Musta joulukuusi yllättää lastenhuoneessa

Kuva: Johanna Myllymäki

Musta joulukuusi on päässyt tässä kodissa nahkatuolin kaveriksi pojan huoneeseen. Musta kuusi tuo sisustukseen hauskaa ristiriitaa yhdistettynä värikkääseen räsymattoon ja vanhaan puiseen kaappiin. Lämmintä ilmettä kuusi saa luonnonvalkoisesta valonauhasta ja kirjavista koristeista.

Muhkea joulukuusi kruunaa aattoillan tunnelman

Kuva: Tuontitukku

Kookas ja tuuhea joulukuusi on juhlava valinta! Musta kuusi saa tyylikkään ja harmonisen kuorrutuksen hopean- ja kullanhohtoisista tähdistä ja palloista. Tässä Tuontitukku.fin mustassa joulukuusessa on peräti 764 oksaa. Korkeutta kuusella on 210 cm. Hinta 49 euroa.

Hopeakimalle saa mustan joulukuusen säihkymään

Kuva: Clas Ohlson

Clas Ohlsonin musta joulukuusi on viimeistelty hopeanhohtoisella kimalteella. Kuusi on 185 cm korkea, 69,95 euroa.

Kommentoi »