Meillä kotona -kaupat

Saunailta ja virkistävä pulahdus! Poimimme 10 ihanaa tuotetta kesäiseen mökki-iltaan – osta ne omaksesi

MAINOS
Saunailta ja virkistävä pulahdus! Poimimme 10 ihanaa tuotetta kesäiseen mökki-iltaan – osta ne omaksesi
Koti-Suomen staycation onnistuu yli odotusten, kun saunot ja uit vaikka joka päivä. Valitsimme ihanat täsmätuotteet saunailtaan itsellesi tai ystävien mökille viemiseksi. Saat tilattua ne nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 17.6.2020

1. Laventeli tuoksuu saunapuhtaalta

Kauniissa pumppupullossa oleva saippua on kätevä sekä kotona, kylässä että mökkisaunassa. Tämä kaunistaa sekä ihmisen että sisustuksen.

2. Kuivaksi hyvällä omatunnolla

Finlaysonin kylpylakanoiden materiaalina on reilun kaupan puuvillafrotee. Myös pyyhkeen koko on reilu: 70 x 150 cm.

3. Pikkuväen rantatakki

Uintia ja kahluualtaassa pulikointia riittää nyt aamusta iltaan, mutta joskus on aika myös kuivatella. Lasten kylpytakki on myös kiva lämmike, jos uimavesi ei ole vielä kesäisen lämmintä.

4. Äitikin tarvitsee kauniin saunatakin

Ihana, ylellisen tuntuinen puuvillafroteekylpytakki on klassikko, joka kuuluu saunailtojen tyyliin. Ei muuta kuin saunan rapulle käkeä kuuntelemaan.

5. Tilaa tärkeimmille

Omat pullot mukaan, voiteet ja hoitoaineet nimittäin! Kauniiseen kalapussukkaan mahtuvat kaikki kesäihon tärkeät tarvikkeet.

6. Lyhty laiturille

Yöuinti on aina romanttisempaa, jos laiturilla loistaa lyhty. Hanki muutama samanlainen, ja voit valaista myös polun saunalle ja mökkiin.

7. Tuliko vilu?

Luomupuuvillainen pikkupeitto on omiaan nuorten uimarien lämmöksi, mutta myös kaunis piknikviltti rantaan. Koko 70 x 90 cm.

8. Säkkiin mahtuu vielä!

Rento raidallinen pyykkisäkki on mahtava uimakamppeiden kuljetukseen. Lastaa kaikkien pyyhkeet ja uimatossut mukaan ja sitten menoksi!

9. Pesuhuoneen kaunein

Ihastuttava simpukankuori onkin seinäkoukku. Simpukan leveys on 15 cm, joten muutamalla koukulla saat koottua seinälle hurmaavan kollaasin.

10. Sauna on kaiken alku

Löylyssä sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Järvessä kaikki elämän riemu tuntuu leikkivän itsen kanssa samoilla aalloilla. Vilvoitellessa rappusilla alkaa filosofointi. Miten teillä?

Kommentoi »