Meillä kotona -kaupat

Kesälounas mökkipihassa! 10 tuotetta, jotka tekevät ulkona syömisestä entistä ihanampaa

MAINOS
Kesälounas mökkipihassa! 10 tuotetta, jotka tekevät ulkona syömisestä entistä ihanampaa
Kesällä syödään ulkona. Kokosimme tuotteet, joilla mökki- tai kotipihan ruokailuhetket kaunistuvat entisestään. Saat ostettua kesäkeittiön kauneimmat tavarat nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 15.6.2020

1. Minttujäätelön sävy kuuluu kesään

Söpö salaattikulho on täydellinen vaikkapa kesäisen mansikka-vuohenjuustosalaatin tarjoiluun. Kulho (halk. 30 cm) on bambua.

2. Vohvelikankaassa on mökkitunnelmaa!

Pyyhkäise pöytä somalla tiskirätillä, jota koristavat tikkaukset. Vohvelikankaisen tiskirätin voi pestä koneessa.

3. Pöytä kukkimaan

Kesällä pitää kuljettaa astioita edestakaisin keittiön ja pihapöydän välillä. Tämä kaunis tarjotin (halk. 38 cm) kukkii mökkipihan perennojen rinnalla.

4. Koska välillä tekee mieli muutakin kuin makkaraa

Ruokainspiraatiota kaipaa mökkiläinenkin! Kirjassa laitetaan ruokaa mökin keittiössä, muurinpohjapannulla, grillissä, savustuspöntössä ja nuotiolla. Tämä opus on myös hauska tuliainen.

5. Pue pöytä palleroihin

Polka dot -kuosinen pöytäliina (150 x 250 cm) on kuin tehty kesäisen pöydän ylle vedettäväksi. Liina on puuvillaa.

6. Vati mansikoille ja muille kesän marjoille

Kaunis Nordic Sea -vati (halk. 22,5 cm) sopii luonnonläheiseen mökkikattaukseen. Nämä kaunokaiset valmistetaan käsin, joten jokainen vati on uniikki.

7. Raparperimehua hanasta

Älä unohda kesäpäivän nesteytystä! Kun janojuoma tarjoillaan hanasta (astian kork. 30 cm), voi jokainen käydä tarpeen mukaan santsaamassa.

8. Varaa vilttejä lähistölle

Kun syödään ulkona, säätila voi yllättää. Lähistöllä on hyvä olla lämmikettä. Bloomingvillen viltti (160 x 130 cm) on valmistettu kierrätyspuuvillasta.

9. Viiri pöydän ylle

Viirit eivät ole vain lastenhuonetta varten. Viritä naru (pit. 3 m) mökkipuutarhaan koko perhettä ilahduttamaan. Pellavaiset viirit sopivat ulos, sillä ne kestävät konepesun.

10. Kauniit siivousvälineet ilahduttavat

Kesäkeittiön putsaaminen on hauskempaa, kun välineet ovat kauniit. Puinen harja ja metallinen rikkakihveli ovat niin nätti pari, että niitä ei tarvitse piilottaa siivouskaapin perukoille.

Kommentoi »