Modernisti luonnollinen hirsitalo – tutustu uusiin Kastelli hirsitalomalleihin ja äänestä kaunein!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Kastelli
Modernisti luonnollinen hirsitalo – tutustu uusiin Kastelli hirsitalomalleihin ja äänestä kaunein!
Monelle hirsitalo keskellä kaupunkia on vain kaukainen haave. Mutta nyt se on mahdollista! Pienillekin tonteille sopiva moderni Kastelli hirsitalo voi olla haaveiden täyttymys. Tutustu uusiin malleihin ja äänestä mieleistäsi.
Julkaistu: 29.5.2020

Tiesitkö, että hirsi on terveellinen, turvallinen ja taloudellinen rakennusmateriaali? Hirrellä on tutkitusti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia. Hirsi pitää sisäilman ihanteellisen kosteana, eikä mikrobeille ja homeille synny suotuisia olosuhteita. Antibakteerinen pinta pitää kotisi rakenteet kunnossa ja sisäilman terveellisen puhtaana.

Hirsi on kestävä ja pitkäaikanen materiaali, joka kestää oikein huollettuna vuosikymmenestä toiseen. Hirsikoti on myös taloudellinen vaihtoehto jo rakennusaikana. Sen rakentaminen on nopeaa ja oikein rakennettuna se kestää jopa satoja vuosia.

Hirsi-Kastellin uudet, modernit muuttovalmiit hirsitalot tulevat kestävästi kasvatetusta, sertifioidusta metsästä.

Avaimet käteen luotettavasti

Kastelli on ollut pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 26 vuotta ja rakentanut yli 30 000 kotia. Nyt tämä vuosien rakennuskokemus on saatavilla myös hirsitaloista kiinnostuneille.

Nyt voit tehdä unelmistasi totta ja rakennuttaa myös pienelle kaupunkitontille modernin hirsitalon.

Saat yhdellä sopimuksella muuttovalmiin hirsitalon Suomen johtavalta talovalmistajalta. Kun talon suunnittelu ja toteutus talotekniikkaa myöten on yksissä käsissä, voit huokaista helpotuksesta ja nauttia onnistuneesta rakennusprojektista.

Äänestä suosikkiasi näin

Katso kuvat ja valitse suosikkisi.

Anna äänesi painamalla kuvan alla vasemmalla puolella olevaa nuolta. Äänesi taltioituu heti, ja myös äänestystilanne päivittyy sen mukaan. Eniten ääniä kerännyt kohde näkyy listan kärjessä.

Jaa juttu ja kutsu myös ystäväsi äänestämään!

2 kommenttia