Mitkä maisemat! Jo näiden takia kannattaa lähteä asuntomessuille
Rakenna ja remontoi
Mitkä maisemat! Jo näiden takia kannattaa lähteä asuntomessuille
Saimaan rantaviivaa, kimmeltävää vedenpintaa, hentoa koivikkoa, havumetsää. Mikkelin asuntomessualueella on haluttu säilyttää mahdollisimman paljon alkuperäistä luontoa, ja huikeista maisemista pääsevät nauttimaan paitsi messuvieraat myös talojen tulevat asukkaat. Katso kuvat!
20.7.2017
 |
Meillä kotona

1. Tällainen näkymä on vastassa, kun astut sisään MinunVALO -taloon. Tämä ei selityksiä kaipaa! Kohde 24, MinunVALO MinunLOFT.

2. Valo-korttelissa puusto on harvempaa ja järvimaisema levittäytyy tontille tulijan eteen kaikessa komeudessaan. Kohde 22, Ainoa Villa Elisa.

3. Kirkonvarkaudessa on isoja korkeuseroja, ja huikeita maisemia on myös muualle kuin Saimaalle. Kuvassa kohde 16 Asunto Oy Saimaan Ateljee.

4. Kotona kuin mökillä! Tällä terassilla aamukahvi maistuu. Kohde 8, Villa Saimaanhelmi.

5. Komea mäntymetsä toimii maisematauluna Hongan talossa. Kohde 12, Villa Ankkuri.

6. Wow-talo Waven olohuoneen ilme muuttuu jatkuvasti vuodenaikojen mukaan. Luonto tulee sisään valtavan suurista ikkunapinnoista. Kohde 5, Honkatalot Wave.

7. Kannustalon olohuonenäkymä on korkea ja komea. Vaalea sormipaneeli sopii hienosti tilaan, jossa luonto on vahvasti läsnä. Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa.

8. Sisämaan Onni-korttelissa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät ympäröivän metsän oikeuksiinsa. Kohde 26, Kotikontti.

9. Moni on valinnut kotinsa julkisivuun tummia värejä, jotka maastoutuvat upeasti ympäristöön. Suuret ikkunat ovat myös luonnollinen valinta. Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa.

10. Miltä tuntuisi herätä aamuaurinkoon ja veden kimmellykseen? Kohde 9 Villa Sukka.

11. Honkatalojen Wave on mahtava näky myös ulkoa. Talon linjat kunnioittavat Saimaan rannan muotoja. Kohde 5, Honkatalot Wave.

Kommentoi »