Miehekästä sisustusta asuntomessuilla
Rakenna ja remontoi
Miehekästä sisustusta asuntomessuilla
Miehet voivat tänä vuonna tutustua asuntomessutarjontaan Äijäreitin voimin. Astetta rokahtavampi messutouring pitää sisällään neljä asumusta, jotka on sisustettu vannoutuneiden poikamiesten lukaaleiksi.
21.7.2014
 |
Meidän Talo

Yhden hengen omakotitalon, Noppakoti B:n (kohde 16) tupakeittiön musta-harmaata sisustusta elävöittävät, yllätys yllätys, oranssiset sisusteet. Betoninen keittiötaso, juomapullovalaisin ja messevä kotiteatterilaitteisto sopivat miehiseen makuun. Kalustekaiuttimen päälle sijoitetun television lisäksi tilaan on sijoitettu 92-tuumainen valkokangas. Yläkerran pieneen työ-vierashuoneeseen on saatu näpsäkästi lisätilaa seinää vasten nousevalla nostosängyllä.

Elämän Langassa (kohde 3) näkyy Remu Aaltosen kädenjälki. Talon värimaailma on räväkkä. Mustaa kaapistoa, oranssia lattiapintaa ja antiikkihuonekaluja. Yläkerran aulasta on rakennettu viihdetila, johon on koottu pienimuotoinen Hurriganes-valokuvanäyttely.

Sinkkumiehen aarre on kuitenkin suuri ja näyttävä pihasauna sekä tilava autotallin ja -katoksen yhdistelmä. Siellä kelpaa kuvitteellisen isännän puuhastella suuremmankin kaverijengin kera.

Kohde 3: Elämän lanka.

Kohde 28: Sievitalon Mustakoivu.

Äijäreitin kolmas etappi, Sievitalon Mustakoivu (kohde 28), kelpaisi hillitympien värisävyjensä vuoksi myös naisväelle.

Yhden huoneen vallannut rallisimulaattori ja koristeiksi sommitellut alumiinivanteet, moottorinosat sekä rallitaulut saisivat tosin naisväeltä äkkilähdön. Äijälle kohde olisi ilman rallirekvisiittaa turhan pliisu. Piharakennukseen kätkeytyvä BMW R1200 RT -moottoripyörä nostaa kuitenkin Mustakoivun äijärankingia mukavasti.

Äijätouringin houkuttelevin ja samalla pienin kohde löytyy messualueen ainoasta kerrostalosta, Maailmanpylväästä (kohde 41).

Kaikki on niin viimeistellyn äijämäistä, että oksat pois. Rosterinen ovimatto, mustat valokatkaisijat, keittiön teräslevyseinä sekä akustiikkaa parantava turvekatto säväyttävät. Puhumattakaan moottoriohjatusta televisiosta ja kaihtimista. Kun kombinaatioon lisätään vielä tilava parveke ja esteetön maisema Jyväsjärvelle, on äijä myyty.

Kun bungalowit on käyty lävitse, tosimies siirtyy äijäpuistoon testaamaan kaivureita ja pienkoneita sekä ottamaan muista mörökölleistä mittaa polkuautoradalla. Kun tarmo alkaa huveta, päivä on hyvä lopettaa oluen maistelun merkeissä. Samalla voi pohtia tykönään, miksi kaikki äijäkohteet ovat tulvillaan mustaa ja harmaata. Eikö äijä voisi tykätä sinisestäkin?

Kohde 41: Maailmanpylväs.

Kommentoi »