Meillä kotona Instagramissa: nyt on Coffee Table Diaryn Giseldan viikko!
Sisustus
Meillä kotona Instagramissa: nyt on Coffee Table Diaryn Giseldan viikko!
Meillä kotonan Insta on jälleen kaapattu – onneksemme kuitenkin ihanan bloggaajamme toimesta! Tällä kertaa päivitysvuorossa on Coffee Table Diaryn Giselda.
Julkaistu 31.7.2017
Meillä kotona

Giseldan Coffee Table Diary -blogi keskittyy vahvasti arjen inspiraatioon ja visuaalisesta kauneudesta nauttimiseen – sisustusvinkkejä unohtamatta!

Tyylinsä avaimiksi sisustussuunnittelijanakin toimiva Giselda listaa fenshuin, rentouden sekä uuden ja vanhan tasapainoisen yhdistelemisen. Eheät kokonaisuudet rakentuvat puuterisista väreistä sekä selkeistä linjoista, joille harkitut yksityiskohdat luovat viimeisen silauksen.

Mielenkiintoista sisältöä on tarjolla sisustuksen lisäksi konmarittamisesta ja kodin järjestämisestä innostuneille: Giselda jakaa blogissaan omia, hyväksi havaittuja vinkkejä myös näiden aihepiirien ympäriltä.

Takeover-viikon aikana pääsemme kurkistamaan tarkemmin Giseldan hurmaavaan kotiin ja hänen arkeensa blogin ulkopuolella.

Käy tutustumassa Coffee Table Diary -blogiin ja seuraa takeover-viikkoa Instagramissamme. Meillä kotonan löydät nimellä @meillakotona_fi. Ota haltuun myös #meilläkotonafi-hashtag!

Ensimmäisen takeoverin päivityksistä vastasi Valkoisen Harmajan Suvi. Syksyn mittaan luvassa on myös muiden bloggaajiemme emännöimiä viikkoja, joten kannattaa pysyä kuulolla ja laittaa Instagram-tilimme seurantaan.

Kommentoi »