Meillä kotona Instagramissa: Valkoisen Harmajan Suvi päivittää tämän viikon!

Meillä kotona Instagramissa: Valkoisen Harmajan Suvi päivittää tämän viikon!
Huippusuositun Valkoinen Harmaja -blogin Suvi ottaa täksi viikoksi Meillä kotonan Insta-tilin haltuunsa. Pääsemme kurkistamaan, mitä Suvin elämään mahtuu näin keskellä kaunista heinäkuuta asuntomessujen kynnyksellä.
Julkaistu: 10.7.2017

Joko seuraat Meillä kotonaa Instagramissa? Jos et, niin ryhdy seuraajaksi heti, sillä tällä viikolla vietämme ensimmäistä take over -viikkoa. Päivittäjäksi on lupautunut bloggaajamme Suvi, joka on tuttu suositusta Valkoinen Harmaja -sisustusblogista.

Suvi on pitänyt blogiaan jo seitsemän vuotta. Valkoisen Harmajan tarian sai alkunsa, kun perhe muutti Vaasasta Kokkolaan ja alkoi suunnitella rakennusprojektiaan. Raksaprojektin jälkeen Suvi on tallentanut kodin pieniä ja suuria muutoksia sekä seurannut aktiivisesti muun muassa sisustusmaailman trendejä.

Tämän viikon lopulla Suvi on mukana Mikkelin asuntomessuilla ja raportoi tunnelmista niin blogissaan kuin Meillä kotonan Instassa. Suvi kertoo päivistään myös Insta Stories -videoissa – kannattaa käydä kurkkaamassa!

Meillä kotona -sivustolta löydät Valkoisen Harmajan lisäksi seuraavat blogit: Aurinko ja Kuu, Coffee Table Diary, Kasvihormoni, Koti asemalla, Laura R, Muotoseikka, Onnea nikkaroimassa, Pihkala ja Viikonlopputarhuri. Loppukesän ja syksyn mittaan luvassa on myös muiden bloggaajiemme emännöimiä take over -viikkoja.

Löydät meidät Instagramista nimellä @meilläkotona_fi. Muista ottaa haltuun myös #meilläkotonafi-hashtag!

Valkoisen Harmajan Suvi sisustaa kotiaan modernin ajattomaan henkeen.
Kommentoi »