Luonnollisia värejä ja aitoja materiaaleja – petauksissa hurmaa nyt maanläheinen tyyli
Mainos
Luonnollisia värejä ja aitoja materiaaleja – petauksissa hurmaa nyt maanläheinen tyyli
Lempeitä unia! Luonnonvärit ja -materiaalit ihastuttavat maanläheisissä petauksissa. Valitse sänkyyn hamppu- tai pellavalakanat, täydennä eläväpintaisella torkkupeitolla ja viimeistele kokonaisuus väreihin sointuvilla kuviollisilla koristetyynyillä.
9.4.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Näin luot maanläheisen petauksen – 8 poimintaa

1. Pehmoinen petaus

Hamppukankainen pussilakana on pehmeä ihoa vasten mutta sopivan tuhti petausta ajatellen. Kauniin Nangu-pussilakanan voi siis huoletta jättää vuoteeseen ilman päiväpeittoa. Kotimaisen HEMPEAn hamppukankaisia pussilakanoita on saatavana viidessä lempeässä värissä.

2. Tyynyliinamix

Petaukseen saa helposti uutta ilmettä, kun yhdistää pussilakanoihin eriväriset tyynyliinat. HEMPEAn hamppukankaisissa tyynyliinoissa on rusehtaviin pussilakanoihin yhteensopivia värejä, kuten roosa Talvitaivas ja hennosti sinisävyinen Sumu.

3. Metsäinen koristetyyny

Jos kaipaat makuuhuoneeseen luonnonläheistä tunnelmaa, täydennä petaus männynoksilla kuvioiduilla koristetyynyillä. Kotimaisen Design Paletin Havu-tyynynpäällisen on suunnitellut ja valmistanut Kirsi Niemelä. Tyyny sopii väriensä puolesta esimerkiksi pellavansävyisiin ja valkoisiin lakanoihin.

4. Hipelöitävä torkkupeitto

Vuoteelle rennosti laskostettu torkkupeitto viimeistelee petauksen. Xeralivingin pellavasta valmistetussa Beda-pellavavohvelipeitossa (90 x 170 cm) on eläväinen, hipelöitävän ihana pinta, joka takaa rennon ja runsaan ilmeen. Yhdistä peitto esimerkiksi saman sävyisiin pellavalakanoihin.

5. Taidetta tyynyllä

Herkät, graafiset kuosit ja seesteiset, maanläheiset värit ovat nyt trendikkäitä. Täydennä luonnonväristä petausta Xeralivingin My-pellavatyynynpäällisellä (50 x 50 cm), jonka kuosi on kuin taideteos.

6. Lempeät lakanat

Jos olet pellavalakanoiden ystävä, kannattaa kokeilla myös hamppukankaisia lakanoita. Ne ovat pehmeämmät, ja lisäksi niissä on rouheampi pintarakenne kuin pellavalakoissa. HEMPEAn Nammi-aluslakanoita (145 x 260 cm) on saatavana valkoisena, beigenä ja harmaana.

7. Kietoudu pussilakanaan

Pellavapussilakanat ovat ihanan vilpoiset, erityisesti helteisenä kesäyönä ilman peittoakin. Haikuan pellavapussilakanoita valmistetaan trendikkäissä murretuissa maanväreissä. Todellinen herkku on esimerkiksi oranssinruskeana hehkuva sävy kaneli.

8. Juureva torkkupeitto

Pellavanväristen pussilakanoiden rinnalle sopivat sekä murretun että kirkkaan sävyiset petausta täydentävät tekstiilit. Tänä keväänä pellavalakanoihin kannattaa yhdistää okran tai ruskean sävyinen torkkupeitto, joka voi toimittaa myös päiväpeiton virkaa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »