Avotakka

Näistä lapset (ja aikuisetkin) tykkäävät! 15 lastenhuoneen kalustetta, jotka sopivat pikkulapsesta koululaiselle

Näistä lapset (ja aikuisetkin) tykkäävät! 15 lastenhuoneen kalustetta, jotka sopivat pikkulapsesta koululaiselle
Lastenhuoneen kalusteet ja sisustus muotoutuvat vähillä muutoksilla sopiviksi koululaiselle, kun valinnat ovat kestäviä ja ajattomia. Nämä pikkuväen tavarat eivät särje aikuisenkaan silmää.
Julkaistu 28.9.2018

1. Luovuus kukkimaan

Kokoa seinälle kaappikollaasi ja päästä sisäinen rembrandtisi valloilleen maalaamalla taideteos kaappien oviin. Ota pikku taiteilija mukaan apulaiseksi. Ikean klassikoksi muodostuneet Ivar-kaapit 65 €/kpl.

2. Tilaa leikille

Kalusta huone väljästi, jotta leikille jää tilaa. EK for kidsin Suomessa käsityönä valmistettu tiipii 159 €, World of Tre.

3. Lämpöä ja akustiikkaa

Ole luova ja keksi tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Kivan maton voi myös nostaa ryijyksi seinälle. Villasekoitematto (80 × 140 cm) 99 €, Ferm Living.

4. Sijoita kauniisiin uniin

Viimeistele sänky turvallisuuden tuntua tuovalla hurmaavalla katoksella. Sebra Interiorin Juno-sänky on jatkettava (pituus 113–155 cm) 829 €, Vaunuaitta. Sebran vuodekatos 120 €, Room 21.

5. Pitkäaikainen kaveri

Cam Cam Copenhagenin monikäyttöisen Harlequin-hoitopöydän voi muuntaa kaapiksi, (84 × 89 cm, syv. 70/50 cm) 743 €, Jollyroom.

6. Välitä väristä

Solaro-puuvillamatto ihastuttaa riemunkirjavalla kuosillaan ja käy lastenhuoneen lisäksi muidenkin tilojen piristykseksi, (200 × 300 cm) 349 €, Jotex.

7. Jakkaraa aina tarvitaan

Vilto-jakkaran avulla myös leikki-ikäinen yltää korkealla oleviin leluihin ja kylpytilassa käsipesulle ja wc-istuimelle. Se toimii myös yöpöytänä tai varatuolina, (kork. 25 cm) 19 €, Ikea.

8. Pelaa tyynyillä

Värikkäät tekstiilit muuntavat neutraalin tilan persoonalliseksi. Korosta vaikutelmaa yhdistelemällä eri värejä ja muotoja. Tyynyt noin 50 €/kpl, Oyoy.

9. Sängystä majaksi

Hauska, moderni talosänky antaa mukavat unet ja hyvän pohjan majojen rakenteluun, 349 €, OZ Baby.

10. Helppo piristys

Ferm Livingin seinätarrat ovat ilopilkkuja, 17,50 €, Ellos. Voit myös hyödyntää värillistä kontaktimuovia ja leikata kuviot itse. Tätä sopii kokeilla myös vuokra-asunnossa. Musta kontaktimuovi 5,95 €, Bauhaus.

11. Läksyvalo

Design by Frandsenin veikeän Play-pöytävalaisimen valossa läksynteko sujuu silmiä siristelemättä, 96 €, Valaisin Grönlund.

12. Tilansäästäjä

Ikean Svalnäs-työpöytäkokonaisuus ruuvataan seinään. Imurointi helpottuu ja hyllyille mahtuvat koulutarvikkeet. Kuvan kokonaisuus (koko 150 × 176 cm) 289 €, Ikea.

13. Reipas rahi

Bloomingvillen rahi sopii löhöilyyn ja mukaan leikin melskeisiin, (55 × 55 × 25 cm) 149 €, Ellos.

14. Sullo seinälle

Sijoita pikkutavarat rennosti pussukoihin. Kangaspussit 14 €/kpl, Ferm Living.

15. Satumaan kutsu

Tapetilla huone saa satumaista tunnelmaa. Borås-tapeterin Scandinavian Designers Mini Charlie 6252 -tapetilla seikkailevat metsän asukit, 67 €/rll, Värisilmä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Väriä ja iloa sisustukseen! Tilaa laadukkaat seinätarrat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »