Meillä kotona -kaupat

Halauspöllö, diffuuseri ja 3 muuta ihanaa lahjaa, joista on kotoilijalle iloa pitkään! Kurkkaa poiminnat & tilaa paketit nyt

MAINOS
Halauspöllö, diffuuseri ja 3 muuta ihanaa lahjaa, joista on kotoilijalle iloa pitkään! Kurkkaa poiminnat & tilaa paketit nyt
Parhaat joululahjat ovat niitä, joille voi povata kotona pitkää käyttöikää. Kotoilija arvostaa vastuullisesti valmistettuja esineitä ja tekstiilejä, joista on iloa arjessa.
Julkaistu 14.12.2022

5 lahjaideaa kotoilijalle

1. Lämmönvaraajat

Kun sähkön hinta saa monet laskemaan huonelämpötilaa, ovat polvitaipeeseen ulottuvat villasukat takuuvarma hittilahja. Vaaleanharmaa on siitä otollinen villasukan väri, että se sopii monenvärisiin asuihin ja sisustuksiin. Silloin kun sukat eivät ole käytössä, niitä säilytetään lattialla olevassa korissa. Helsingin Villasukkatehtaan villasukissa on 70 % lampaanvillaa ja 30 % sukkien kestävyyttä lisäävää polyamidia.

2. Suit sait siistiksi

Siivousintoilija haluaa päästä nopeasti ja tehokkaasti eroon ruokapöydällä tai keittiössä ajelehtivista leivänmuruista, ja siihen tarkoitukseen pöytäharja on nerokas keksintö. Muruset-rikkasetissä on luonnonkuiduista sidottu harja ja tyylikäs, kasviparkitusta nahasta valmistettu musta tai vaalea rikkalapio. Rikkasetit valmistetaan Tina´s Design Housen nahkapajalla käsityönä.

3. Halipulan lievittäjä

Akuuttia halipulaa helpottaa kainaloon sopiva pöllöhahmo, joka käy myös niskatyynystä. Halauspöllön esikuvana on viirupöllö, jonka inspiroimana Design Paletin suunnittelija Kirsi Niemeläinen loi pöllöhahmon muodon ja kangaskuosin. Tyynyn pinnassa on pehmeä, samettinen tuntu. Täyte on kotimaista pallokuitua, joka pitää pöllön muhkeana. Tuotteet valmistetaan Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

4. Sopii sohvapöydälle

Joulu ei ole joulu ilman palapelin kokoamista. Palapelin vaikeusasteen lisäksi oleellista on myös se, miltä palapeli näyttää. 50-luvun kepeää kuvitustyyliä lainaava, kukilla ja herkuilla kuvioitu palapeli sopii kotoilijan mielenmaisemaan kuin hansikas käteen. Kanelimamman kotimaisessa Puutarhajuhlat-palapelissä on 1000 palaa, ja sen koko on koottuna 50 x 70 cm.

5. Tuoksun pauloissa

Jos läheiselle on iskenyt joulustressi, anna hänelle lahjaksi rauhoittavaa tuoksua huoneilmaan levittävä diffuuseri. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun diffuuserin lasikuppi täytetään puoliksi vedellä, ja joukkoon lisätään neljä tippaa eteeristä öljyä. Tuikkukynttilän lämpö levittää tuoksun huoneeseen. Nappaa pakettiin myös SEES Companyn eteerinen öljy No. 2 Laventeli, jonka sanotaan rentouttavan ja rauhoittavan mieltä. Pehmeästä tuoksusta kannattaa nautiskella etenkin ennen nukkumaanmenoa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »