Persoonalliset kynttilänjalat pikkuesineistä ja jämäastioista – katso helppo ohje ja tyhjennä kaapit turhista tavaroista
Kierrätysaskartelu
Persoonalliset kynttilänjalat pikkuesineistä ja jämäastioista – katso helppo ohje ja tyhjennä kaapit turhista tavaroista
Kerää kirppikseltä tai komeroiden kätköistä hylättyjä kulhoja, maljakkoja ja eläinhahmoja, ja sommittele niistä persoonallisia kynttilänjalkoja. Kun torni on vakaa, voit tunnelmoida huoletta.
Julkaistu 28.8.2023
Ihana

Kynttilänjalka kierrätysesineistä – tarvikkeet:

  • koriste-esineitä
  • kulhoja
  • munakuppeja
  • nappeja
  • lasinalusia
  • verhorenkaita
  • kuumaliimaa, asennusliimaa tai silikoniliimaa.
Söpöjä eläinpatsaita ja kauniita minimaljakoita löytää helposti kirpputoreilta.

Kynttilänjalka kierrätysesineistä – ohje:

1. Ota esille kivoja, mutta yksittäin turhia pikkuesineitä, figuureja ja astioita. Sommittele tavaroista yhteensopivia settejä esimerkiksi värityksen, tyylin tai koon mukaan. Jokaisessa setissä on yhden kynttilänjalan ainekset.

2. Jos jotkin astiat tai esineet eivät sovi kokonaisuuteen, voit maalata, värittää tai pinnoittaa niitä esimerkiksi kirjan sivuilla ja decoupagelakalla.

3. Kynttilänjalan on turvallisuuden takia oltava erittäin vakaa, joten käytä tarpeen mukaan esimerkiksi nappeja ja verhorenkaita ylimmän kynttiläkupin suoristamiseen. Lasinaluset ovat käteviä minitasoja hahmon ja kulhon väliin. Varmista, että liimaat tornit suoriksi.

4. Liimaa kerrokset suunnitelmasi mukaisesti kuumaliimalla, asennusliimalla tai silikoniliimalla materiaaleistasi riippuen. Silikoniliima kuivuu hitaammin, mutta sillä tehdyt liitokset kestävät parhaiten. Kuumaliimaliiman etu on nopea kovettuminen ja pito, mutta joistakin materiaaleista kuumaliima voi murtua irti.

Muistathan, ettei kynttilöitä saa koskaan jättää palamaan ilman valvontaa.
Valmiit kynttilänjalat ovat hauskoja myös ryhmänä.
Kommentoi »