Kuusamo Hirsitalojen Nuuna oli yleisön suosikki
Rakenna ja remontoi
Kuusamo Hirsitalojen Nuuna oli yleisön suosikki
Kalajoen Loma-asuntomessujen yleisö valitsi Kuusamo Hirsitalojen Nuunan parhaaksi loma-asunnoksi. Se voitti palkinnot myös parhaasta sisustuksesta sekä parhaasta terassista.
29.9.2014
 |
Meidän Talo

Perinteistä hirsirakentamista edustava Nuuna nousi yleisön suosikiksi Kalajoella kesäkuussa pidetyillä loma-asuntomessuilla. Nuuna oli messuilla kohde numero 10. Voittajatalossa yleisö arvosti tilaratkaisuja, ulkonäköä ja valoisuutta. Toinen sija meni Särkäntorpalle ja kolmas Heikius Hus-Talolle.

Yleisö sai valita parhaan loma-asunnon lisäksi messujen parhaan sisustuksen ja parhaan terassin. Tavallisesti yleisö on äänestänyt parasta pihaa, mutta nyt dyyniluonnon takia pihojen tilalla oli yhteensä yli 2 000 neliön verran terasseja.

Molempien äänestysten voitto meni niin ikään Nuunalle. Parhaan sisustuksen tittelin Nuuna vei 14 prosentilla äänistä ja parhaan terassin tittelin 12,48 prosentilla äänistä.

Loma-asuntomessuilla vieraili kahden viikon aikana 40 609 maksanutta kävijää. Seuraavien loma-asuntomessujen paikkakuntaa ei vielä ole julkistettu. Suomen asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskasen mukaan ne järjestetään aikaisintaan vuonna 2016.

Nuunan sisustuksen suunnitteli Sirkka-Liisa Murtovaara.
Toiseksi yleisöäänestyksessä tuli Särkäntorppa.
Heikius Hus sijoittui Paras loma-asunto -äänestyksessä kolmanneksi.
Kommentoi »