Meidän Talo

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna oli yleisön suosikki

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna oli yleisön suosikki
Kalajoen Loma-asuntomessujen yleisö valitsi Kuusamo Hirsitalojen Nuunan parhaaksi loma-asunnoksi. Se voitti palkinnot myös parhaasta sisustuksesta sekä parhaasta terassista.
Julkaistu: 29.9.2014
Perinteistä hirsirakentamista edustava Nuuna nousi yleisön suosikiksi Kalajoella kesäkuussa pidetyillä loma-asuntomessuilla. Nuuna oli messuilla kohde numero 10. Voittajatalossa yleisö arvosti tilaratkaisuja, ulkonäköä ja valoisuutta. Toinen sija meni Särkäntorpalle ja kolmas Heikius Hus-Talolle.
Yleisö sai valita parhaan loma-asunnon lisäksi messujen parhaan sisustuksen ja parhaan terassin. Tavallisesti yleisö on äänestänyt parasta pihaa, mutta nyt dyyniluonnon takia pihojen tilalla oli yhteensä yli 2 000 neliön verran terasseja.
Molempien äänestysten voitto meni niin ikään Nuunalle. Parhaan sisustuksen tittelin Nuuna vei 14 prosentilla äänistä ja parhaan terassin tittelin 12,48 prosentilla äänistä.
Loma-asuntomessuilla vieraili kahden viikon aikana 40 609 maksanutta kävijää. Seuraavien loma-asuntomessujen paikkakuntaa ei vielä ole julkistettu. Suomen asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskasen mukaan ne järjestetään aikaisintaan vuonna 2016.
Nuunan sisustuksen suunnitteli Sirkka-Liisa Murtovaara.
Toiseksi yleisöäänestyksessä tuli Särkäntorppa.
Heikius Hus sijoittui Paras loma-asunto -äänestyksessä kolmanneksi.
Kommentoi »