Ruokavaikuttaja Satu Koiviston kirpparivinkit: ”Hanki keittiöösi ainakin nämä kirppikseltä”
Kulutusjuhla-podcast
Ruokavaikuttaja Satu Koiviston kirpparivinkit: ”Hanki keittiöösi ainakin nämä kirppikseltä”
Ruokavaikuttaja Satu Koivistolle käytetyn ostaminen on elämäntapa. Kirpputoreilta hän etsii lautasia, joilla ruoka näyttää aina kauniilta ja keittiövälineitä, joilla hän paistaa täydelliset letut.
Julkaistu 5.9.2023
Kotivinkki

”Tykkään tosi paljon 1920-40-lukujen astioista. Kun ruoan asettelee Arabian piippuleimaiselle lautaselle, se vaan näyttää nätiltä. Oikeastaan kaikki sini- ja petrolinsävyiset lautaset ovat ostoslistallani, ne värit toimivat todella monen ruoan kanssa”, Satu kertoo.

Satun kirppislöytölemppari on lasta, jolla voi kätevästi kääntää lettuja.

”Jokainen ihminen tarvitsee hyvän lastan! Lastassa on teräosa, joka koostuu metallisuiruista ja se on vähän kaareva. Koska se on ohut, sen voi työntää minkä tahansa vaikeasti pannulla käännettävän asian alle.”

Toinen Satun suosikki on valurautapannu.

”Nämä löytyvät kirppisten romulaatikoista. Ne ovat usein ruosteisia, mutta kun pannulle näyttää teräsvillaa ja tekee silavakäsittelyn, se pysyy hyvässä kunnossa. Valurautapannut ovat ikuisia.”

Satu Koivisto Kulutusjuhla-podcastissa: ”Nämä kaksi keittiövälinettä jokaisen kannattaa hankkia kirppikseltä” – kuuntele podcast!

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kuuntele kaikki Kulutusjuhla-podcastin jaksot täältä:

Kulutusjuhla – kaiken voi hankkia käytettynä on Kotivinkin uusi podcast kirppisostamisesta. Podcastissa päätoimittaja Tytti Kontulan vieraana on henkilöitä, jotka ovat ällistyttävän taitavia tekemään 2nd hand -löytöjä, ja joille käytetyn ostaminen on elämäntapa. Kuuntelija saa joka jaksossa täsmävinkkejä siihen, miten 2nd hand -ostamisessa voi tulla taitavammaksi. Kuuntele jaksot ja olet valmis kirppikselle!

Kommentoi »