Kommentti: Onko tämä ruotsalaiskeksintö käsittämättömintä, mitä puutarhaihmisille on yritetty myydä?
Piha ja puutarha
Kommentti: Onko tämä ruotsalaiskeksintö käsittämättömintä, mitä puutarhaihmisille on yritetty myydä?
Tahraisesta t-paidasta pyydetään 40 euroa ruohonleikkausnostalgian nimissä. Jep, se ei ole tyhmä, joka pyytää, kirjoittaa Kotivinkin toimituspäällikkö Heidi Iivonen.
28.5.2018
 |
Meillä kotona

Mistä tunnistaa ihmisen, joka on leikannut nurmikkonsa? Ruotsalainen ruohonleikkurivalmistaja Stiga tuumaa, että yltä päältä likaisesta t-paidasta.

Stiga myy nyt Ruotsin nettikaupassaan 40 eurolla valkoisia t-paitoja, joiden rinnukset ovat ”nurmikkotahrojen” peitossa. Näitä t-paitoja yritetään kaupata robottiruohonleikkureiden omistajille, jotka haluavat näyttää siltä kuin olisivat aurinkotuolissa löhöämisen sijaan tehneet töitä siistin pihansa eteen. Ruohonleikkausnostalgiaa, kuuluu myyntislogan.

Tästä hämmästyttävästä tuotteesta voi havaita kaksi ällistyttävää asiaa ruotsalaisista:

1. He eivät tiedä, että ruohoa leikatessa lenkkarit likaantuvat, ei paita.

2. He eivät ilmeisesti halua olla nurmikolla, koska mainospuhe kuuluu: ”Voit rauhassa löhöillä terassillasi ilman että kukaan saa tietää, ettet ole astunut jalallasikaan nurmikolle”.

Ja tämän myötä voi tehdä vielä yhden johtopäätöksen meistä suomalaisista:

1. Voisimme saada taskut täyteen rahaa, jos olisimme vähän nokkelampia. Kuka olisi keksinyt, että sottaamalla valkoisia t-paitoja niiden hinnan olisi voinut vähintään tuplata. Niinpä, ruotsalaiset keksivät.

Kommentoi »