Komeita sängynpäätyjä ja ylellisiä pellavalakanoita – asuntomessujen 12 kutsuvinta makuuhuonetta
Rakenna ja remontoi
Komeita sängynpäätyjä ja ylellisiä pellavalakanoita – asuntomessujen 12 kutsuvinta makuuhuonetta
Makuuhuoneisiin ei nyt tuhlailla turhaa tilaa. Sinne pitää mahtua kunnon sänky, joka pedataan pellavalla ja komein tyynyin. Valitsimme Mikkelin asuntomessujen ihanimmat makuupaikat.
20.7.2017
 |
Meillä kotona

1. Jännittävä tauluasetelma toimii ikään kuin kevyenä sängynpäätynä. Keveää vaikutelmaa korostavat myös yöpöytinä toimivat Aallon jakkarat. Kohde 19, Muurametalot.

2. Tässä makuuhuoneessa päätynä toimii koko seinän peittävä vaalea sormipaneeli. Vanha ryijy ja pellavaiset lakanat luovat levollista tunnelmaa. Kohde 6, Kannustalo.

3. Sängylle on rakennettu oma rauhaisa syvennyksensä, jossa on myös hyllyt kirjoille, herätyskellolle ja muille pikkutavaroille. Syvennyksen takana on peseytymis- ja pukeutumistila. Kohde 26, Mammuttikoti Kotikontti.

4. Korkea jenkkivuode on sijoitettu niin, että Saimaan aamuauringon kimmellys voi toimia herätyskellona. Harmaan rauhalliset sävyt toistuvat kaikissa pinnoissa, myös pellavalakanoissa. Kohde 24, MinunLOFT MinunVALO.

5. Voimakas pystyraita luo ylellisen tunnelman, joka tuo kaikuja rapakon takaa. Selkeä värimaailma ja graafiset kuviot antavat skandinaavista twistiä. Kohde 1, Sievitalo Tunturikoivu.

6. Suuri tammilevy toimii päätynä tässä rauhallisen sävyisessä kokonaisuudessa. Seinä on sävytettyä savilaastia. Kohde 18, Passiivikivitalot Casa WelliKulho.

7. Pehmustettu kangaspääty ja seinän kaunis siniharmaa väri luovat todella kauniin sävyparin. Seinällä on afrikkalaisia luutia. Kohde 15, Fiskarhedenvillan.

8. Tämän pienen makuuhuoneen ikkuna-aukotus on messutalojen kauneimpia. Tauluja ei tarvita! Sängynpäätyä jatkaa kaunis musta vaakapaneeli. Muhkea petaus on tehty rennosti pellavaisin lakanoin. Kohde 9, Villa Sukka.

9. Graafiset lakanat tekevät tämän makuuhuoneen ilmeen. Ja lakanoita vaihtamalla vaihtuu myös tunnelma. Kuvittele sänkyyn esimerkiksi kirkkaankeltaiset tekstiilit! Kohde 27, Villa Kuusikko.

10. Romantiikkaa ja graafisuutta sulassa sovussa! Ihana vanha hääkuva tulostettiin sängynpäädyksi. Kohde 14, Älvsbytalo Uusi aamu.

11. Miten kaunis värimaailma! Kirkkaansiniset vuodetekstiilit näyttävät yllättäviltä ja raikkailta siniharmaata seinää vasten. Samsungin siro televisio on samaa oopperaa kuin huoneen muut kalusteet. Kohde 6, Kannustalo Harmaja Saimaa.

12. Hirsitalon yläkerran makuuhuone kylpee valossa, sillä jalkopäässä on pelkkää lasia! Muhkeat päiväpeitot ovat historiaa, ja petaukseksi riittävät kauniit lakanat ja huopa. Kohde 8, Honkatalot Villa Saimaanhelmi.

Kommentoi »