Kokkolan asuntomessujen makupalat
Rakenna ja remontoi
Kokkolan asuntomessujen makupalat
Asuntomessutalojen monipuolisuus näkyy myös sisätilojen tyyleissä ja sävyissä. Yksilölliset valinnat ovat selättäneet turhat trendi-ilmiöt.
Julkaistu 5.7.2011
Meidän Talo

1. Talon yksilöllinen sisustuksellinen oivallus on paikallisen puusepän taidonnäyte: lämpökäsitellystä tervalepästä toteutettu seinä. Lattiaan upotetun poreammeen hyväilyssä voi nautiskella ikkunoista avautuvasta merimaisemasta ja siron takan (Nordpeis/Tokyo) hehkusta. Kohde 30.

2. Yksi messujen upeimmista keittiöistä löytyy kohteesta 2. Kaapistot ja koristepylväät ovat hienoa kälviäläistä puusepäntyötä (Kasipuu Oy). Virolaisten graniittitasojen paksuus on kaksi senttimetriä, mutta reunat on työstetty neljäsenttisiksi.
3. Rivitalohuoneiston olohuone/ keittiössä on huonekorkeuden ansiosta miellyttävää ilmavuutta. Kaapistot ovat Petra-keittiöiden mallistoa, välitilan laatat K-raudan valikoimaa ja ruokailuryhmä on Askosta. Kohde 17.
4. Tilavaan ja suuren ikkunansa ansiosta valoisaan pesuhuoneeseen asennettu ylellisyys on kahden hengen höyrysauna (Helo). Hienostuneen harmaat laatat ovat Terracasan mallistosta. Kohde 37.
5. Iloiset värit kuoseineen ja hilpeät eläinhahmot ovat mainioita virikkeen antajia lastenhuoneessa. Tapetti on Designers Guildin ja Pop-up art -naamiot on valmistanut Djeco. Kohde 4.
Kommentoi »