Oletko sinä seuraava Kittyn suunnittelija? Osallistu käsityötarvikepaketin suunnittelukilpailuun – parhaat ideat toteutetaan ja palkitaan!
Tee itse
Oletko sinä seuraava Kittyn suunnittelija? Osallistu käsityötarvikepaketin suunnittelukilpailuun – parhaat ideat toteutetaan ja palkitaan!
Kotivinkki etsii uusia suunnittelijoita Kitty-käsityötarvikepaketille. Ideoi ohje, jonka avulla syntyy uniikki ja houkutteleva käsityö. Parhaat tarvikepakkausideat toteutetaan ja niistä maksetaan palkkio.
9.5.2023
 |
Kotivinkki

Mikä on Kitty-käsityötarvikepakkaus?

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti – kun inspiroidut, voit aloittaa! Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Kitty-tarvikepakkauksen ostaja on käsitöiden harrastaja, joka haluaa kokeilla uutta tekniikkaa tai innostuu hyvästä designista. Lue lisää Kitty-käsityötarvikepaketeista täältä!

Suunnittele Kitty-käsityötarvikepakkaus

Kitty-tarvikepakkauksen käsityö voi olla mitä tahansa, mistä käsityöharrastajat innostuvat, kuten kirjonta- tai neuletyö, tuftausmalli, virkattu asuste – anna mielikuvituksesi lentää! Tee piirroshahmotelma mallistasi ja kirjaa ylös muut malliin ja ohjeeseen liittyvät yksityiskohdat, kuten neule- tai virkkaustiheys ja taitotaso.

Osallistu suunnittelukilpailuun näin:

  • Suunnittele tarvikepakkauksen sisältö: mitä tarvikkeita ja materiaaleja ohjeesi lisäksi pakkaukseen tarvitaan? ­Tee näistä yksityiskohtainen lista.
  • Kirjaa ehdotuksesi yhteen pdf-tiedostoon, liitä mukaan myös yhteystietosi ja Instagram-tilisi osoite.
  • Voit ehdottaa useita malleja (1 malli/1 pdf).
  • Toimita ehdotuksesi A-lehdille/Kotivinkille 5.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: meiju.kallio-peltoniemi@a-lehdet.fi
  • Parhaat tarvikepakkausideat toteutetaan ja niistä maksetaan noin 400 euron palkkio.
  • Palkitut ideat valitaan syyskuussa 2023. Toimitus on yhteydessä voittajiin.
  • Jos tarvikepakkaus valitaan tuotantoon, sitoudut toimittamaan meille mallikappaleen ja ohjeen.
Kommentoi »