Kotivinkki

Kirjontaa, neulontaa ja vaikka mitä innostavaa! Tutustu Kotivinkin houkutteleviin diy-bokseihin ja opi uutta

MAINOS
Kirjontaa, neulontaa ja vaikka mitä innostavaa! Tutustu Kotivinkin houkutteleviin diy-bokseihin ja opi uutta
Kotivinkki tuntee innostavimmat uudet tekniikat ja kiinnostavimmat suunnittelijat. Nyt voit tilata Kotivinkin käsityöboksin, jossa on mukana kuvitetut ohjeet ja laadukkaat tarvikkeet.
Julkaistu: 30.9.2021

Haluaisitko oppia modernia kirjontaa tai neuloa syksyn ihanimman huivin ekologisilla langoilla? Kotivinkki on luonut tunnettujen suunnittelijoiden kanssa diy-boksit, joiden avulla sekä aloittelijat että kokeneemmat käsitöiden ystävät voivat innostua ja loihtia uutta. Voit tilata boksin ilman toimituskuluja ja jakaa halutessasi kuvan luomuksestasi somessa tunnuksella #kotivinkkiboksi.

Tilaa nyt: Upea neulontapaketti!

Neulonnassa ihastuttavat nyt moderni, skandinaavinen tyyli ja eettiset langat. Hanki Kotivinkin ja suunnittelija Meiju Knitsin eli Meiju Kallio-Peltoniemen uniikki Kanerva-neulontapaketti. Saat mukana kuvitetut ohjeet, laadukkaat alpakkalangat ja bambupuikot: kaiken mitä tarvitset ihanan pehmeän huivin neulomiseen.

Tilaa Kanerva-neulontapaketti täältä.

Syksyn väreissä hehkuvan Kanerva-huivin (170 cm x 38 cm) on suunnitellut Meiju Kallio-Peltoniemi. ”Huiveissa tykkään leikitellä muodoilla, raidoilla ja pitseillä. Tätä huivia halusin raidoittaa siten, että yhdistelmä on pirteä, ja ihanat värit muistuttavat syksyisistä kanervista. Puolikuunmuotoinen huivi on helppo pukea ja käyttää”, Meiju sanoo.
Ensimmäinen Kotivinkin diy-boksi oli Anna Kilpeläisen suunnittelema Venla-kirjontapaketti. Boksi myytiin loppuun eikä se ole enää tilattavissa.

Kommentoi »