Uutta Kotivinkiltä: Kitty-tarvikepaketti innostaa oppimaan uutta – tee ihanat käsityöt selkeiden ohjeiden ja laadukkaiden tarvikkeiden avulla!
Mainos
Uutta Kotivinkiltä: Kitty-tarvikepaketti innostaa oppimaan uutta – tee ihanat käsityöt selkeiden ohjeiden ja laadukkaiden tarvikkeiden avulla!
Kotivinkin Kitty tuntee innostavimmat uudet tekniikat ja kiinnostavimmat suunnittelijat. Näitä tunnettujen suunnittelijoiden malleja et muualta löydä. Nyt voit tilata tarvikkeet virkkaustähti Molla Millsin ihanaan laukkuun!

Kun inspiroidut, voit aloittaa! Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa.

Voit tilata Kittyn ilman toimituskuluja Meillä kotona -kaupoista: Tilaa Kitty-tarvikepaketit täältä.

Kitty-tarvikepaketin mallit ovat uniikkeja, vain Kittylle suunniteltuja.

Tilaa nyt: Tarvikkeet Asteri-laukkuun

Uudistuneen Kitty-tarvikepaketin avulla teet virkkausvaikuttaja Molla Millsin suunnitteleman Asteri-käsilaukun. Laukku on kooltaan 22 x 27 cm – eli juuri sopiva lompakolle, kännykälle ja avaimille.

– Kun ideoin laukkua, mietin, miten Kittyn tilaaja haluaisi tehdä sen. Siksi jätin kaiken mahdollisen lisätyön pois. Ei tarvita ompelukonetta, vaan kaiken voi tehdä käsin. Laukun malli on ”tuubi”, eikä siinä ole sivusaumoja. Laukku suljetaan neppareilla, Molla Mills kertoo.

– Laukun kuosi henkii 1970-lukua. Olen ihastunut tuon ajan tyyliin ja kauniit kukat tuovat hyvää mieltä. Mustavalkoinen väritys on ajaton. Virkkaaja voi itse päättää, tekeekö laukun valkoisella vai mustalla pohjalla.

Asteri-laukun voi virkata joko mustalla tai valkoisella pohjalla.

Kitty on mukanasi tekemisen kaikissa vaiheissa

Kitty-tarvikepaketeissa näkyy ja tuntuu vastuullisuus ja vaivattomuus. Kitty on mukana tekemisen kaikissa vaiheissa: laadukkaiden tarvikkeiden ja selkeiden ohjeiden avulla saat käsityön varmasti tehtyä.

Kitty-tarvikepakkaus sisältää kaikki tarvikkeet ja helppolukuiset ohjeet.

Kitty-tarvikepaketin mallit ovat uniikkeja, vain Kittylle suunniteltuja tuotteita. Asteri-laukun on suunnitellut tähtivirkkaaja Molla Mills. Aiemmin Meiju Knits on suunnitellut Kittylle Kanerva-huivin.

Kanerva-huivi (170 cm x 38 cm) hehkuu upeissa väreissä. Sen on suunnitellut Meiju Kallio-Peltoniemi. ”Huiveissa tykkään leikitellä muodoilla, raidoilla ja pitseillä. Tätä huivia halusin raidoittaa siten, että yhdistelmä on pirteä, ja ihanat värit muistuttavat syksyisistä kanervista. Puolikuunmuotoinen huivi on helppo pukea ja käyttää”, Meiju sanoo. Tilaa Kanerva-huivipaketti Meillä Kotona -kaupoista.
Ensimmäinen Kotivinkin diy-boksi oli Anna Kilpeläisen suunnittelema Venla-kirjontapaketti. Boksi myytiin loppuun eikä se ole enää tilattavissa.
1 kommentti