
Ruoka
Kevyet jälkiruoat syksyyn
Syksyn sadosta, marjoista ja hedelmistä, valmistuu herkullisia ja keveitä jälkiruokaa.
Puolukkavaahto on todellinen ihmejälkkäri. Se syntyy vähistä aineksista ja ilahduttaa laihduttajia rasvattomuudellaan. Syksyn omenasato kypsyy mikrossa nopeasti jälkiruoaksi. Uuniomenat maistuvat myös makeana välipalana. Rouhitut piparkakut tekevät kuohkeasta mokkamoussesta jouluisen. Rahka-valkuaisvaahtopohjainen mousse on yksinkertaisesti hyvää – ja kaiken kukkuraksi kevyttä. Lettukesteistä voi keventäjäkin nauttia. Kaakaoletut viimeistellään puolukkarahkalla. Banaani-suklaamuffinit valmistuvat todella vähärasvaisesta vaahtotaikinasta, joka saa lisämakua tummasta suklaasta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat