Kevään 2017 sisustustrendit: kukkakuoseja, pehmeitä värejä ja rosoisia materiaaleja
Sisustus
Kevään 2017 sisustustrendit: kukkakuoseja, pehmeitä värejä ja rosoisia materiaaleja
Uudista koti kevääseen trendikkäillä yksityskohdilla! Sopisiko teille kukkakuoseja, pehmeitä värejä vai rosoisia pintoja?
20.3.2017
 |
Meidän Talo

Kukkien vallankumous

Kasvitrendi jatkuu vahvana – tämä kevät ei kainostele kukkia. Kevään 2017 sisustustrendit suosivat etenkin leikkokukkia, eksoottisia lehtiä ja näyttäviä vaaseja. Erityisen trendikästä on yhdistää kasviaihe pehmeään vaaleanpunaiseen.

Käytä yksin tai kokoa näyttäväksi ryhmäksi. Kaunis ruukku tai maljakko nostaa kasvin sisustuksen katseenvangitsijaksi. Vaaleanpunainen lasimaljakko 31 €, Bloomingville.
Kukkakuosit siirtyvät kalusteisiin. Elegant-tuoli (77 × 76 cm, kork. 73 cm) 1 699 €, Bloomingville.
Istuta viherkasvi trendikkääseen minikasvihuoneeseen (17 × 26 cm), 60 €, Hübsch.
Rifle Paperin Toucan-taideprintti  tuo seinälle eloa (21 × 30 cm), 28 €,  Papershop.
Herää kukoistukseen. Pussilakanasetti 49,90 €, H&M Home.
Tämä kattovalaisin näyttää tuoreelta. 65,90 €, Jotex
Kukkivaa pihlajaa kuvaava heleä kuosi on Boråstapeterin arkiston aarre vuodelta 1956. Soft Feelings Gentle -kuitutapetti 39 €/rll, Värisilmä.

Materiaalin tuntu

Rosoiset pinnat ja aidot materiaalit ovat edelleen arvossaan, sillä käsin kosketeltavuus on keskeinen kevään 2017 sisustustrendi. Käsityövaikutteet ovat pinnalla ja väripaletti tummenee.

Puu ei ole koskaan pois muodista. Ajankohtainen sininen näyttää erityisen hyvältä patinoituneen puun seurassa ja tasoittaa liikaa rustiikkisuutta. Koristetyynyt ovat H&M Homen kevätmallistosta.
Hapsullinen tyyny tuo sohvalle särmää. 59 €, Bloomingville.
Puupölli on konstailematon kaluste, 89 €, Winkel Shop.
Kulunutta puulattiaa muistuttava laatta toimii kauniina kontrastina minimalistiselle sisustukselle. Blendart Dark -laatta (90 × 90 cm), hintatiedustelut ABL-laatat
Tee säänpieksämästä lankusta persoonallinen hylly. House Doctorin metalliset hyllynkannattimet, 24,90 €/2 kpl, Zicos.
Woodnotesin San Francisco –paperinarumaton punaruskean ja kitin sävyt istuvat monenlaisiin sisustuksiin. Useita kokoja, alk. 511 €, Finnish Design Shop.
Adean Bon-daybedin konjakinvärinen nahka vain paranee käytössä, alkaen 1 900 €, Vepsäläinen.

Värien ja kuosien esiinmarssi

Keväällä 2017 koteihin haetaan yhä enemmän lämpöä ja kodikkuutta väreillä ja kuviollisilla kuoseilla. Muodoissa ja sävyissä näkyy muistumia 1970-luvulta.

Kodin värit syvenevät. Marimekon kevätuutuuksissa näkyvät okran ja oranssin murretut sävyt. Linssi-viltti 155 €, Tamara-pellavapussilakana 59 € ja Tamara-pellavatyynyliina 9,90 €, Marimekko.
Rottinkituolissa on 1970-luvun boheemia tunnelmaa, 795 €, Nordal.
Mausteiset sävyt saavat lattian elämään. Forme-sarjan laatoissa (20 × 20 cm) on kaunis geometrinen kuviointi, 80 €/m² ja yksiväriset 69,95 €/m², ABL-laatat.
Pellavaiset tyynynpäälliset hehkuvat lämpimissä väreissä, alkaen 42 €, Balmuir.
Britta Maj -sisustuskangasta voi käyttää peittona tai pöytäliinana (140 × 220 cm), 159 €, Marimekko. Kaupoissa maaliskuun lopussa.
Tikkurila valitsi vuoden 2017 trendikkäimmäksi väriksi nudensävyisen Angoran, joka on valkoista pehmeämpi vaihtoehto seinien yleisväriksi.
Sametti antaa pyöreälle pallille ylellisen ilmeen. Sacramento-istuinrahi (halk. 42 cm, kork. 40 cm) 219 €, Jotex.

Lue lisää:

Kommentoi »