Meillä kotona -kaupat

Kesäkirjasto kukkafanille tai kasvibongarille! Valitsimme 8 kotipuutarhurin inspiraatiokirjaa – osta ne kesälukemiseksi

MAINOS
Kesäkirjasto kukkafanille tai kasvibongarille! Valitsimme 8 kotipuutarhurin inspiraatiokirjaa – osta ne kesälukemiseksi
Hoi perennapiipertäjä, oman elämän hemuli tai leikkokukkafani: tässä sinulle sopiva puutarhakirja. Saat ostettua kesälukemiset nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 12.6.2020

1. Puutarha tekee hyvää (senhän me tarhurit tiedämme!)

Miten rakentaa puutarha, joka tekee hyvää? Eija Keckman opastaa kirjassaan, miten puutarha auttaa avautumaan näkö-, kuulo-, maku- ja hajuaistimuksille.

2. Kehitä sommittelusilmää

Tuntuuko kukkien ja värisommitelmien tekeminen haasteelliselta? Selkeät kuvaohjeet auttavat hahmottamaan, miten erilaiset ruukkuistutukset syntyvät.

3. Sinulle, joka rakastat leikkokukkia

Sisustusarkkitehti Anu Jokela koristelee kotinsa värikkäin kukkasommitelmin ympäri vuoden. Opi tekemään kauniita ja, ah, niin ihanan rentoja kukkasommitelmia.

4. Opi lisää perennoista

Perennat on perusteos, joka soisi löytyvän jokaisen puutarhurin kotikirjastosta! Monivuotisten kukkien valikoima on niin laaja, että siitä löytyy kasveja paahteiseen, vähämultaiseen kivikkoon kuin puutarhan varjoisimpiin paikkoihin.

5. Kukka-askartelijalle

Jos hullaannut kukista, tykkäät näpertää tai olet kotifloristi, Kukkajuttuja on sinun kirjasi! Kirja tarjoilee ihania ideoita sisustukseen, kattaukseen, häähumuun, kranssin tai mobilen tekemiseen ja luonnonmateriaalien hyödyntämiseen.

6. Rakastu ranskalaiseen keittiöpuutarhaan

Potager ulottaa juurensa ranskalaiseen keittiöpuutarhaperinteeseen. Kukkivan kasvimaan voit perustaa vaikka puutarhasi paraatipaikalle. Kukkiva kasvimaa neuvoo, kuinka yhdistät vihannekset ja koristekasvit lumoavaksi kokonaisuudeksi.

7. Hyppää rohtojen kiehtovaan maailmaan

Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kirjan on kirjoittanut kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija Sinikka Piippo.

8. Ryhdy kasvibongariksi

Ryhdy oman elämäsi hemuliksi ja aloita kasvibongaus! Mikä olisikaan parempi kesäharrastus. Kasvibongarin opas esittelee 552 Suomessa kukkivaa kasvia.
Kommentoi »