Meillä kotona -kaupat

Kesäkirjasto kukkafanille tai kasvibongarille! Valitsimme 7 inspiroivaa puutarhakirjaa – osta omasi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kesäkirjasto kukkafanille tai kasvibongarille! Valitsimme 7 inspiroivaa puutarhakirjaa – osta omasi Meillä kotona -kaupoista
Hoi perennapiipertäjä, oman elämän hemuli tai leikkokukkafani: tässä sinulle sopiva puutarhakirja. Saat ostettua kesälukemiset nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 12.6.2020

Puutarhakirjat: 7 poimintaa

1. Puutarha tekee hyvää (senhän me tarhurit tiedämme!)

Miten rakentaa puutarha, joka tekee hyvää? Eija Keckman opastaa kirjassaan, miten puutarha auttaa avautumaan näkö-, kuulo-, maku- ja hajuaistimuksille.

2. Tutki ympäristöä Hemulin kanssa

Hemulin kasvio -opuksesta löytyy runsaasti tietoa erilaisista kasveista sekä vinkkejä kaikentasoisille luontoharrastajille, sekä lapsille että aikuisille. Kirjan viimeistelevät Tove Janssonin piirrokset.

3. Opi lisää perennoista

Perennat on perusteos, joka soisi löytyvän jokaisen puutarhurin kotikirjastosta! Monivuotisten kukkien valikoima on niin laaja, että siitä löytyy kasveja paahteiseen, vähämultaiseen kivikkoon kuin puutarhan varjoisimpiin paikkoihin.

5. Kirja kukka-askartelijalle

Jos hullaannut kukista, tykkäät näpertää tai olet kotifloristi, Kukkajuttuja on sinun kirjasi! Kirja tarjoilee ihania ideoita sisustukseen, kattaukseen, häähumuun, kranssin tai mobilen tekemiseen ja luonnonmateriaalien hyödyntämiseen.

6. Hyppää rohtojen kiehtovaan maailmaan

Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kirjan on kirjoittanut kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija Sinikka Piippo.

7. Ryhdy kasvibongariksi

Ryhdy oman elämäsi hemuliksi ja aloita kasvibongaus! Mikä olisikaan parempi kesäharrastus. Kasvibongarin opas esittelee 552 Suomessa kukkivaa kasvia.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »