Kellarin kokoinen harrastetila tai kuntosali kaapissa! Moni haluaa nyt treenata kotona
Sisustus
Kellarin kokoinen harrastetila tai kuntosali kaapissa! Moni haluaa nyt treenata kotona
Kotikuntosali kiinnostaa yhä useampia, ja niihin panostetaankin jo koteja suunniteltaessa. Tällaisia kiinnostavia kohteita bongasimme Mikkelin asuntomessuilta.
Julkaistu 10.8.2017
Meillä kotona

Kuntosali järvinäköalalla

Tässä kohteessa kotikuntosali on tilava, ja näköala suuresta ikkunasta suoraan Saimaalle on mitä mainioin. Miksi mennä ulos kylmään kuntoilemaan, kun treenin voi tehdä sisätiloissa lämpimissä ja miellyttävissä oloissa? Kokonaisuus sisältää melko täydellisen kotikuntosalin, ja kotitreenissä kaikki lihasryhmät saavat kyytiä. Laitteita on laidasta laitaan, ja kotitreeniä varten salilta löytyy juoksumatto, kuntopyörä ja tietenkin voimailulaitteet. Gymstickin laitteet on hankittu Omasalista.

Tässä kohteessa jälkipelit pelataan vielä alakerrassa sijaitsevassa "man cavessa" eli miesluolassa.

Kohde 6, Kannustalo Harmaja Saimaa

Kellarin kokoinen harrastetila

Tämän talon alakerta on yhtä suurta harrastetilaa. Yhdessä nurkassa on messujen ajan Dinox Sportin toimittama pieni kuntorata puolapuineen ja katossa roikkuvine rengasratoineen. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Koko sadan neliön kellaritilasta tehdään perheen kotitreeniä varten kuntoilurata, johon tulee jos jonkinlaisia temppuiluvälineitä. Siellä on mahdollisuus rassata myös muun muassa moottoripyöriä.

– Tämä tila ei ollut alun perin suunnitelmissa, mutta jouduimme louhimaan kalliota paljon, jotta saimme talon oikeaan korkoon. Siinä samalla syntyi kellaritila, josta teemme koko perheen viihtymispaikan. Kun pääsemme asumaan, mietimme tarkemmin, mitä sinne tulee, kertoo asukas Jyrki Valkonen.

Kohde 9, Finnlamelli VillaSukka

Minikuntosali kaapissa

Tässä kohteessa kotikuntosalin kuntoilulaitteet on piilotettu kaappiin, josta ne saa ovet kääntämällä helposti esille. Kaappi kätkee sisäänsä monitoimisen kuntokeskuksen, josta löytyvät kaikki peruskuntoiluun tarvittavat toiminnot. Huoneessa on myös kuntopyörä.

Lähes 20-neliöisen harrastushuoneen yhdellä seinällä on koko seinän peittävä purjeveneaiheinen valokuvatapetti, joka luo motivaatiota myös kotitreeniin. Huoneesta on käynti suoraan terassille, jossa odottavat poreallas ja tynnyrisauna palautumista varten.

Kohde 12, Honka Villa Ankkuri

Kommentoi »