Jouluna koti on kauneimmillaan – ja siksi kokosimme samaan pakettiin kaikkien aikojen joulukodit!
Mainos
Jouluna koti on kauneimmillaan – ja siksi kokosimme samaan pakettiin kaikkien aikojen joulukodit!
Kaikkien aikojen joulukodit -erikoislehteä on toivottu pitkään, ja nyt odotus palkitaan! Lehti ilmestyy sopivasti joulun odotusta ja oman kodin koristelemista vauhdittamaan. Osta omasi Meillä kotona -kaupoista ilman toimituskuluja!

Joulukoti. Sana hehkuu ihmeellistä taikaa. Se herättää välittömästi herkkiä mielikuvia: joko nostalgisia muistoja menneistä jouluista tai kiihkeää, innostunutta odotusta, koska joulu on ihan kohta taas täällä. Jokainen joulunviettäjä haluaa luoda ympärilleen oman, ainutlaatuisen tunnelmansa, vaikka meitä kaikkia yhdistääkin suuri rakkaus vuoden tärkeintä juhlaa kohtaan.

Vierailemme niin uusissa kuin vanhoissa kodeissa, joissa asuu intohimoisia jouluttajia.

Ensimmäinen suomalainen erikoislehti kauniiden joulukotien ystäville sisältää kaikkiaan 11 erilaista ja erityylistä joulukotia eri puolilta Suomea. Saat nauttia muun muassa vanhan ratsutilan joulunvietosta, kurkistuksesta 1920-luvun yllätyksiä tulvivaan hirsitaloon sekä skandinaavisen hillitystä ja lämminhenkisestä joulutunnelmasta aivan uudessa talossa.​

Joulukotien tunnelma syntyy aidoista asioista, kuten ihanasti tuoksuvasta kuusesta.

Kotijuttuja täydentävät niistä poimitut raikkaat ja DIY-henkiset koristeluideat.​Kansikotimme on lapsiperheen hurmaava vanha omakotitalo Tampereella.

Tämän erikoislehden kodit on valittu Unelmien Talo & Koti -, Avotakka- sekä Meidän Mökki -lehdissä aiemmin julkaistujen kotijuttujen joukosta, ja ne ovat ensi kertaa saatavilla tässä muodossa. Mukana on runsaasti ennen julkaisemattomia kuvia.

Lehden kotipaletista löytyy myös rosoa ja rutkasti itse tekemisen iloa – ja pönttöuunin lämpöä.

Kaikkien aikojen joulukodit -lehden voi ostaa lehtipisteistä ja Meillä kotona -kaupoista hintaan 9,90 €. Lehti on saatavana rajoitetun ajan.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »