Mitä joululahjaksi isälle? Tilaa hänelle jännityskirja, luontoaiheinen kalenteri tai jokin muu 12 eri vaihtoehdosta
Mainos
Mitä joululahjaksi isälle? Tilaa hänelle jännityskirja, luontoaiheinen kalenteri tai jokin muu 12 eri vaihtoehdosta
Jos vielä mietit sopivaa joululahjaa isälle, eipä hätää! Kokosimme avuksesi erihintaisia ja -tyylisiä lahjaideoita. Nappaa tästä mieluisimmat pakettiin ja tilaa tuotteet helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu 3.12.2020
Meillä kotona -kaupat

Joululahja isälle: 14 ideaa

1. Isälle, joka rakastaa leipää

Leipooko isä itse juurileipää tai rapisuttaa muuten vaan mielellään leipäpussia? Kunnon leipäveitsi on aina paikallaan, eikä kukaan osaa leikata yhtä hyviä paloja kuin isä. Käsin Ranskassa valmistettu Laguiole Jean Dubost -leipäveitsi saapuu saajalleen puisessa laatikossa.

2. Kirja jännityksen ystävälle

Uusimmassa Kepler-trillerissä Joona Linna palaa poliisintyöhön, kun nuori nainen katoaa ja löytyy viisi vuotta myöhemmin murhattuna leikkipuistosta keskeltä Tukholmaa. Onnistuuko Linna ratkaisemaan tapauksen hypnotisoijan avulla? Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut kirjasarja on myynyt maailmalla 14 miljoonaa kappaletta, ja sitä on käännetty 40 kielelle.

3. Sukat isälle, jonka varpaita palelee

Kukapa ei tarvitsisi villasukkia? Helsingin Villasukkatehtaan sukat kestävät rajuakin kulutusta, sillä lankaan on lisätty polyamidia. Sopivan simppeli malli ja yksivärisyys kelpaavat nirsollekin viluvarpaalle.

4. Kasvatuspakkaus viherpeukalolle

Tässä lahja, joka on merkityksellinen etenkin tuoreelle isälle. Kreikassa perinteenä on istuttaa oliivipuu, kun lapsi syntyy. Oliivipuun, kuten lapsenkin, kasvattaminen kysyy hieman kärsivällisyyttä, mutta kuuden vuoden päästä puu alkaa tuottaa hedelmää. Lil Plotin kasvatuspakkaus sisältää siemenet ja kaiken muun tarvittavan.

5. Kaiutin kuuntelijalle

Kreafunkin tyylikäs kulta-harmaa bluetooth-kaiutin sopii monenlaiseen sisustukseen ja vaikka kotitoimiston pöydälle tahdittamaan etätyöpäivää. Langattomassa kaiuttimessa on 24 tunnin toiminta-aika.

6. Kirja juoksevalle isälle

Mikä saa juoksemista harrastavan ihmisen vetämään lenkkitossut jalkaansa päivä toisensa jälkeen? Japanilaiskirjailija Haruki Murakami kertoo hauskassa teoksessaan valmistautumisestaan New Yorkin maratonille. Murakamille juoksemisessa on olennaista se, että juostaan joka päivä säästä ja omasta kunnosta huolimatta. Kärsimyskin kuuluu juoksemiseen, kuten myös suuri nautinto. Kuulostaako tutulta?

7. Puuha-Peten tarvikkeet

Meidän iskä kaiken korjaa! Sitä ennen täytyy kuitenkin suunnitella ja mitata. House Doctorin astetta tyylikkäämmät timpurinkynät tulevat kolmen kappaleen pakkauksessa.

8. Kuppi kiltille ja vahvalle isälle

Jos on tavattoman vahva, täytyy olla myös tavattoman kiltti, kuuluu Peppi Pitkätossun pistämätön viisaus. Siitä voi muistuttaa isää mukin muodossa. Design House Stockholmin valmistama muki on konepestävä ja mikroaaltouunin kestävä.

9. Inspiraatiota leipovalle isälle

Jos isä on todellinen jauhopeukalo, tässä tulee täydellinen lahja hänelle. Annin uunissa -leivontakirjasta löytyy sekä suolaisia että makeita reseptejä, jotka sopivat kaikille kotileipureille. Luonnollisesti myös lähipiiri pääsee nauttimaan lahjasta isän loihtimien herkkujen muodossa!

10. Kalenteri luonnon ystävälle

Valokuvaaja Konsta Punkan luontokuvissa hurmaavat upeat maisemat ja luonteikkaat eläimet. Punkan kuvilla komistettu pieni (20 x 20 cm) seinäkalenteri tallentaa menot ja merkkipäivät, ja auttaa isää pysymään kartalla myös ensi vuonna.

11. Suihkuttelijan uusi lempipyyhe

OYOY Living Designin ohut puuvillainen kylpypyyhe mahtuu hyvin vaikka salikassiin ja kuivuu nopeasti. Tyylikkään ajaton kuosi sopii moneen makuun. Tiesitkö tätä: kun pyyhkeen laittaa yöksi kylmään veteen ennen ensimmäistä pesua, sen imykyky paranee.

12. Kenttäkokin varusteet

Kannettava Lodge-kenttäuuni on ulkoruokailijan unelma. Integroidut jalat pitävät valurautapadan tiukasti pystyssä, mutta sen voi ripustaa myös kolmijalalle. Kenttäuunia voi käyttää sekä ruoanlaittoon että leivontaan joko avotulella tai hiilillä. Pakkauksessa on mukana myös Camp Dutch Oven -keittokirja englanniksi.

13. Lukemista suosikkipapalle

Lotta ja pappa lauluineen olivat koronakevään ilmiö! Nyt Lotta-Sofia Saahko on kirjannut evakkopappansa tarinan kirjaan. Hauskat ja koskettavat keskustelut papan ja lapsenlapsen välillä herättävät ajatuksia. Pitäisikö myös omilta isovanhemmilta kysyä muistoja menneestä?

14. Jakkara arjen askartelijalle

Usko tai älä, mutta ei isäkään kaikkialle yletä! Karppisen puinen Lyyti-jakkara toimii korokkeena, rahina tai istuimena vaikka marjapensaan juurella. Se edustaa suomalaista puusepäntyötä ja perinne-designia parhaimmillaan.

Kommentoi »