Meillä kotona -kaupat

Vislaava kahvipannu, aito villaviltti ja 25 muuta poimintaa, jotka tekevät mökkeilystä vieläkin ihanampaa – hanki suosikit omaksesi täältä!

MAINOS
Vislaava kahvipannu, aito villaviltti ja 25 muuta poimintaa, jotka tekevät mökkeilystä vieläkin ihanampaa – hanki suosikit omaksesi täältä!
Mökillä on ihanaa, mutta pelkkä luonnonrauha ja löylyn sihahdus eivät riitä. Päivitä perustarvikkeet laadukkaiksi, ja kesänvietto nousee ihan uudelle tasolle. Nautinnollista mökkikautta!
Kuvat valmistajat

Mukaviin päiviin on muutama oikotie

Mukavuus ennen kaikkea! Se on illan tunnelmavaloa, lakanoiden pehmeyttä, oikeassa paikassa sijaitseva naulakko, vahvan kahvin tuoksu ja kaiuttimessa vienosti soiva lempikappale. Tässä kaikki, mitä tarvitset viihtyisän tunnelman luomiseen – hyvän seuran lisäksi, tietenkin.

Keittiöstään kokki tunnetaan – myös mökillä

Mökillä kokkailu on kuin ihana harrastus. Se vie vähän enemmän aikaa ja kaikki on aavistuksen hankalampaa kuin kotona, mutta voih, kuinka herkulliselta lopputulos sitten maistuukaan. Täydennä mökkikeittiön varustus kohdalleen näillä tuotteilla (ja muista myös ulkokeittiö!)

Villaa ja tunnelmaa viileisiin iltoihin

Iltaa istutaan terassilla pimeään asti, joten koko porukalle on syytä riittää lämmittäviä villahuopia. Nyt on aikaa kertoa koko kevään kuulumiset, lomasuunnitelmat ja muutama kummitusjuttu. Sitten tarvitaan enää lämmittäviä juomia, ja illanvietto voi alkaa!

Kiinnostuitko tuotteista? Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista.

Julkaistu: 22.4.2020
Kommentoi »