Meillä kotona -kaupat

Ihanat pellavat itselle ja lahjaksi! Tutustu Haikuan tuotteisiin ja tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Ihanat pellavat itselle ja lahjaksi! Tutustu Haikuan tuotteisiin ja tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista
Kukapa voisi vastustaa pellavan tuntua ja rentoa ilmettä! Näitä tuotteita on ihana antaa lahjaksi rakkaillesi – ja ehkäpä myös itsellesi?
Kuvat
Julkaistu 22.3.2022

Kestävä, luonnollinen ja ylellisen tuntuinen – muun muassa näistä syistä pellavasta valmistetut tekstiilit ovat saaneet monet hullaantumaan! Hyvien ominaisuuksiensa ohella pellava istuu myös erilaisiin koteihin ja tyyleihin aina modernin pelkistetystä runsaan värikkääseen ja boheemiin.

Kotimainen sisustus- ja asustebrändi Haikua on keskittynyt eritoten pellavaisten sisustustekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen. Haikuan ehdoton hitti on heidän pellavakankainen päiväpeittonsa, mutta tuotevalikoima kattaa niin pussilakanat, verhot kuin pöytäliinatkin sekä paljon muuta.

Päiväpeitto entistäkin kauniimpiin petauksiin

Pellavapäiväpeitto on Haikuan suosituin tuote – ja myös se tuote, josta Haikuan tarina sai alkunsa. Päiväpeiton keskellä ei kulje saumoja, joten se on ilmeeltään yhtenäinen ja materiaalinsa ansiosta kauniisti laskeutuva.

Näin valitset oikean kokoisen päiväpeiton

Laske yhteen sängyn leveys + korkeus + korkeus. Näin leveä päiväpeiton tulisi vähintään olla, jos haluat sen ylettyvän lattiaan sängyn molemmin puolin. Rennomman petauksen luomiseksi kannattaa kuitenkin valita hieman suurempi koko. Huomio, että jos sänky on sijoitettu seinän viereen, pienempikin leveys riittää.

Haikuan Mari vinkkaa valitsemaan 80–120 cm leveään sänkyyn 160 x 240 cm -kokoisen päiväpeiton ja 160–180 cm leveään sänkyyn vähintään 240 x 240 cm -kokoisen päiväpeiton.

Pussilakanat, joita rakastat vuoden ympäri

Pellavasta valmistettuihin pussilakanoihin on ihana sujahtaa kesät talvet. Helteillä pellava on iholla ihanan viileä ja hengittävä, mutta ilmojen viiletessä sen tuntu lämmittää viluistakin.

Torkkupeitot vilukissoille ja petauksiin

Vohvelikankainen torkkupeitto on kuin lämmin syli! Varsinaisen käyttötarkoituksensa lisäksi torkkupeittoa voi käyttää myös päiväpeittona, tai voit luoda sillä runsautta ja kerroksellisuutta petaukseen.

Torkkupeiton kangas on 53 % pellavaa ja 47 % puuvillaa. Kauniita värejäkin löytyy yllin kyllin ja jokaiseen makuun!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

1 kommentti