Meillä kotona -kaupat

Nyt laitetaan huussi hienoksi! 15 poimintaa, joilla päivität ulkovessan sisustuksen uuteen uskoon – kurkkaa tuotteet & osta ne suoraan jutusta

MAINOS
Nyt laitetaan huussi hienoksi! 15 poimintaa, joilla päivität ulkovessan sisustuksen uuteen uskoon – kurkkaa tuotteet & osta ne suoraan jutusta
Kaipaako puucee uutta ilmettä ja viihtyisyyttä mökkikesän alla? Ulkohuussia sisustaessa luovuudella ei ole rajoja. Kokosimme parhaat löydöt huussin ehostukseen Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 30.4.2021

Huussin sisustus – 15 poimintaa Meillä kotona -kaupoista

1. Kaunis kori vessapaperirullille

Kori on mitä oivin säilytysratkaisu huussiin, josta puuttuu yleensä kokonaan kaappitila. Bloomingvillen meriheinästä valmistettu kori kätkee sisäänsä sievästi esimerkiksi vessapaperirullat. Korin mitat ovat 35 x 40 cm.

2. Peilillä avaruutta synkkään huussin

Vaikka mökkeillessä peilikuvalla ei olekaan niin väliä, on tilanne silti kiva välillä tarkastaa. Lisäksi peili luo avaruutta ja tilan tuntua pieneenkin huussiin, ja se onkin erityisen hyvä sisustuselementti, mikäli huussissa ei ole ikkunaa. Bloomingvillen pyöreä peili on helppo ripustaa seinälle reunukseen kiinnitetystä ketjusta. Peilin halkaisija on 38 cm.

3. Pieni matto luo kotoisuutta

House Doctorin mattoon on painettu graafinen kuvio, joka tuo perinteisenkin huussin sisustukseen modernia ilmettä. Matto on valmistettu puuvillasta, polyesteristä ja viskoosista, ja se on kooltaan 90 cm x 60 cm.

4. Oma teline wc-papereille

Rottinkipunoksella kaunistettu wc-paperiteline henkii maanläheistä bohotunnelmaa. House Doctorin wc-paperiteline on 19,5 cm leveä ja 16,4 cm korkea.

5. Kranssi somistaa huussin oven

Tekosammaleesta tehty kranssi sopii huussin oveen kuin nenä päähän. Rönsyilevässä seppeleessä on luonnonläheistä tunnelmaa, joka istuu täydellisesti mökkiympäristöön. House Doctorin kranssin halkaisija on 47 cm.

6. Huonetuoksu tekee huussikokemuksesta miellyttävän

Kuka väitti, ettei huussiin voisi tuoda pientä luksusta? Bloomingvillen huonetuoksu on raikkaan yrttinen, ja siinä yhdistyvät makeat ja pehmeät tuoksut. Pullon koko 100 ml ja mukaan tulee viisi tikkua.

7. Wc-kyltti ohjaa vieraat oikeaan rakennukseen

Onko mökkipiha täynnä erilaisia pieniä rakennuksia, joista on hädän hetkellä hankala löytää se oikea? Ratkaise homma helposti ja kiinnitä huussin oveen wc-kyltti! Rakennusapteekin käsintehdyn kyltin koko on 7,5 x 5 cm.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

8. Hauska karhuvaasi tekee huussista persoonallisen

Täällä vartioin minä! ByONin karhuvaasi on hauska elementti huussiin kuin huussiin. Varo kuitenkin, ettet pelästy sitä pimeässä! Vaasin mitat ovat 23 x 28 cm.

9. Kuivakukkakimppu kukoistaa huussissakin

Helsingin Kukkatehtaan kuivakukkakimppu tuo huussiin ripauksen ylellisyyttä. Kuivakukkakimppu ei luonnollisestikaan kaipaa vettä, joten se on pitkäikäinen ja helppo kukkakoriste hämärään huussinurkkaan. Kimppua on saatavilla eri kokoisena.

10. Anna luovuuden kukkia liitutaulun avulla

Ripusta huussin seinälle liitutaulu ja kirjoita terveiset, tai vaikkapa runo, seuraavalle kävijälle. Hübschin taulussa on puiset kehykset. Kirjoittaminen onnistuu valkoisella kynällä, ja tekstin saa pyyhittyä kostealla liinalla. Taulun mitat ovat 20 cm x 30 cm.

11. Naulakolla järjestys käymälään

Ripusta huussin naulakkoon roikkumaan pyyhkeet, säilytyspussit ja vaikkapa kaunis kuivakukkakimppu. ByONin naulakko on tehty tammesta. Seitsemän koukun naulakon mitat ovat 53 x 5 cm.

12. Käsipyyhkeellä kukkaniityn tunnelmaa

Vallilan Neela-käsipyyhettä somistavat värikkäät villineilikat. Puuvillaisen pyyhkeen kuviointi suorastaan huutaa mökkikesän tunnelmaa. Tekstiiliä on saatavilla kahdessa eri värissä: monivärisenä ja pinkkinä.

13. Kesäinen kappaverho tuo luonnon osaksi huussin ilmettä

Löytyykö huussista ikkuna? Ripusta siihen kappaverho! Käsipyyhkeiden kanssa yhteensopiva Vallilan Neela-kappa on saanut inspiraationsa kukkatarhasta, jossa kukat kukkivat vapaana sikin sokin. Kesäinen ja raikas verho piristää huussin ilmeen hetkessä. Verhokappa on 60 cm korkea ja 250 cm leveä.

14. Lehmänkellon kilinä ja kolina tuo mieleen maaseudun

Ovatko Mustikki ja Mansikki täällä? Lehmänkello on ihanan maalaisromanttinen koriste tai ovikello ulkohuussiin. Bloomingvillen keraamisessa lehmänkellossa on valkoisen kuppiosan sisällä puinen palikka, joka kilisee tuulen mukana tai sisätiloissa heiluttaessa.

15. Julisteella taidetta huussiin

Huussi vai kotikirjasto? Cavallinin hauska juliste luo huussiin illuusion kirjahyllystä. Vintagehenkinen juliste on painettu laadukkaalle italialaiselle paperille. Julistearkin koko on 50 x 70 cm.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
1 kommentti