Helppoa ruoanlaittoa unelmien keittiössä
Mainos: SAVO Design & Technic
Helppoa ruoanlaittoa unelmien keittiössä
Keittiö on kodin sydän, jossa valmistetaan ruokaa ja vietetään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Laadukas ja toimiva keittiö tekee arjesta sujuvaa ja kutsuu viihtymään.
Julkaistu 18.9.2023

Unelmien keittiössä yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys. Hyvin suunniteltu keittiö ja tehokkaat kodinkoneet helpottavat arkea ja tekevät ruanlaitosta vaivatonta ja nautinnollista.

BORA X BO -yhdistelmähöyryuuni tuo ravintolatason ruoanlaittokokemuksen kotikeittiöihin. Yli sata automaattiohjelmaa ja intuitiivinen opastus tekevät kokkaamisesta todella helppoa. Tasaisen höyrynmuodostuksen ja optimaalisen lämmönjakautumisen ansiosta ruoka valmistuu erittäin nopeasti ja onnistuu varmasti.

BORA X BO -uunin minimalistinen muotoilu sulautuu osaksi sisustusta.

Lempeällä höyrykypsennyksellä saat lihaan tai kalaan juuri haluamasi kypsyysasteen ja siitä tulee mehevä. Vihanneksissa säilyvät maku, vitamiinit ja värit. Höyry uudistaa edellisen päivän ruoan, pitää ruoan lämpimänä kuivattamatta sitä sekä sulattaa pakasteet kuumentamatta niitä. Ja Sous Vide -kypsennyksellä voit valmistaa suussa sulavia herkkuja aivan kuten huippukokit. Arjen luksusta on, että uuni pesee itsensä – edes pyyhkimistä ei tarvita!

Miellyttävää kokkailua ja helpompaa arkea

Keittotasoon integroidut, alaspäin imevät liesituulettimet kasvattavat suosiotaan sekä esteettisistä että toiminnallisista syistä. Niiden tarjoama avoin näkymä ja raikas sisäilma houkuttelevat monia. Parhaissa laitteissa on lisäksi lukuisia käyttöä helpottavia innovaatioita. BORA on tasotuulettimien edelläkävijä ja erottuu laajalla mallistollaan.

Keittotasoon integroitu liesituuletin imee höyryt ja käryt alaspäin.

Integroidulla liesituulettimella varustettuja BORA-järjestelmiä yhdistävät minimalistisen pelkistetty muotoilu ja huippuluokan käytettävyys. Ruoanlaitto BORA-laitteilla on nautinnollista: tehokas tuuletin poistaa kaikki höyryt ja käryt, joten keittiön sisäilma pysyy raikkaana. Laadukas aktiivihiilisuodatin poistaa hajut tai ne poistetaan hormin kautta ulos. Samalla keittiön siivoaminenkin helpottuu, kun ruoanlaiton aikana muodostuvat rasvahiukkaset kerätään tehokkaasti ruostumattomasta teräksestä valmistettuun rasvasuodattimeen, joka on helppo pestä astianpesukoneessa.

Lisävapautta keittiön suunnitteluun

BORA antaa paljon mahdollisuuksia keittiön suunnitteluun: Haluatko kokata ikkunan edessä tai viistokaton alla? Tahdotko saarekkeen ilman näkymää peittävää liesituuletinta tai tarvitsetko enemmän tilaa yläkaapeille? Integroidulla liesituulettimella varustettujen BORA-keittotasojen avulla kaikki tämä onnistuu.

Modulaarisista keittotasoista voi rakentaa juuri omiin tarpeisiin sopivan keittiön.

Modulaarisilla BORA Professional 3.0 ja BORA Classic 2.0 -ratkaisuilla voit rakentaa juuri omaan keittiöösi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktiotaso, Teppanyaki-teräsgrillitaso tai kaasutaso – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

BORA Puren keittotasolle mahtuu jopa neljä 24 cm:n keittoastiaa samanaikaisesti.

BORA Pure -sarjasta puolestaan löytyy kompakteja laitteita erilaisiin tarpeisiin. Sarjan pienin BORA S Pure mahtuu 60 cm leveään kalusteeseen, joten se sopii pienempäänkin keittiöön. BORA Pure sopii 80 cm leveään kalusteeseen. Sarjan suurin BORA X Pure tarjoaa tavallista suuremmat rajattomat keittoalueet ja se sopii 90 cm leveään kalusteeseen.

Kommentoi »