Avotakka

Bongasimme Habitare-messuilta 3 herkullista, nousussa olevaa väriä – mikä näistä sykähdyttää eniten?

Bongasimme Habitare-messuilta 3 herkullista, nousussa olevaa väriä – mikä näistä sykähdyttää eniten?
Pidätkö mausteisen keltaisesta curryn sävystä, lämpimän ruskeasta vai liilasta laventelin sävystä? Ruskea ja keltainen ovat parhaimmillaan tekstiileissä ja kalusteiden verhoilumateriaaleina. Viileä laventeli on freesi seinänväri, joka antaa nostetta vaaleille kalusteille. Mikä näistä kolmesta on suosikkisi?
Julkaistu: 12.9.2019

1. Houkutteleva curry on lämmin ja kutsuva

Mausteinen keltainen on houkutteleva väri. Habitare-messuilla nähty Valantin Manna-sohva näyttää ihanan lämpimältä ja kutsuvalta harmaiden ja beesinväristen sohvien rinnalla. Tummankeltaiseen kannattaa yhdistää neutraaleja pellavan sävyjä, jotka näyttävät freesiltä mausteisen värin seurassa. Beesi seinä näyttää muuten tosi hyvältä curryn värisen sohvan taustalla.

Valantin Manna-sohva on verhoiltu Lauritzonin retrotyylisellä, nypyliäisellä buklee-kankaalla. Valanti Habitaressa osastolla 6h41.
Curry on pääroolissa Hakolan trendikkäällä osastolla. Huomaa myös laventelin väriset kirjat. Habitaren osasto 6c10.

2. Kiinnostava laventeli on loistava tehosteväri

Viileä liila on raikas mutta haastava sisustusväri. Se on parhaimmillaan tehostevärinä, luonnonvärisissä sisustuksissa, joissa on käytetty puuta ja pellavaisia tekstiileitä. Laventeli on harkitusti käytettynä loistava tehosteväri, joka saa erityisesti ruskean sävyt hehkumaan.

Laventelin värinen herätti ihastusta Uu Marketin osastolla 6n11.
Ruskea väri on aina ollut suosittu keskieurooppalaisissa sisustuksissa, kun skandinaavit ovat rakastaneet harmaita sävyjään.

3. Ruskea saa sametin hehkumaan

Lämpimät ruskean sävyt hehkuvat samettisissa tekstiileissä, joita näkyy nyt monella Habitaren osastolla. Ruskealla sametilla verhoillut rahit ja nojatuolit sekä runsaat laskosverhot ovat supermuodikkaita. Ruskea väri on aina ollut suosittu keskieurooppalaisissa sisustuksissa, kun skandinaavit ovat rakastaneet harmaita sävyjään. Toivotamme ruskean tervetulleeksi suomalaisiin koteihin!

Herkullinen kuivakukka-asetelma ja samettiverho, Muoto 2, 6d10.
Frederician sametilla verhoiltu Swoon lounge -tuoli, osasto 6c59.
3 kommenttia