Etsimme vuoden huikeinta muutosta! Osallistu Meidän Talo -lehden kilpailuun ja voita 2000 euroa remonttirahaa
Rakenna ja remontoi
Etsimme vuoden huikeinta muutosta! Osallistu Meidän Talo -lehden kilpailuun ja voita 2000 euroa remonttirahaa
Onko kotonasi oleva tila saanut remontin myötä uuden ilmeen? Se voi olla vanhan tuvan muodonmuutos, keittiön remontti, eteisen uudistus tai kylppärin raikastus. Näytä se meille! Osallistumalla voit voittaa 2000 euron arvoisen lahjakortin K-Rautaan.
8.5.2023
 |
Meidän Talo

Näin osallistut Meidän Talo -lehden Vuoden huikein muutos -kisaan

Esittele meille remonttikohteesi vähintään yhden ennen ja jälkeen -kuvaparin kera. Haluamme siis nähdä, miltä sama tila näytti ennen remonttia ja miltä remontin jälkeen!

Osallistumistapoja on kaksi, joista voit valita toisen:

  1. Merkitse meidät remonttipostauksesi yhteyteen Instagramissa @meidantalo ja liitä mukaan hashtag #huikeinmuutos2023. Postauksessa tulee olla ennen ja jälkeen -kuvien lisäksi lyhyt kuvaus muutoksesta. Huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä julkaisusi.
  2. Tai lähetä kuvat ja lyhyt kuvaus muutoksesta meille sähköpostitse osoitteeseen meidantalo@a-lehdet.fi ja kirjoita viestin aihekenttään Vuoden huikein muutos.

Voit osallistua kisaan yhdellä tai useammalla muutoksella. Muutoksen kokenut tila voi olla kodissasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Ilmoita kohteesi mukaan kilpailuun viimeistään 13.8.2023. Meidän Talon raati valitsee joukosta finalistit, jotka esitellään Meidän Talo -lehdessä 10/2023.

Voittaja eli Vuoden huikein muutos valitaan kymmenen finalistin joukosta yleisöäänestyksellä Meilläkotona.fi-sivustolla. Äänestyksen voittaja palkitaan 2000 euron arvoisella K-Raudan lahjakortilla.

Kilpailun järjestää Meidän Talo/A-lehdet, Instagram ei ole mukana kilpailussa.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä on Meidän Talo, A-lehdet Oy, y-tunnus 1708790-7, 00081 A-lehdet (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tai sähköpostilla yllä kuvatulla tavalla. Kuvia voi merkitä ja lähettää 8.5.–13.8.2023.

Muutoksen kokenut tila voi olla kodissasi tai vapaa-ajan asunnollasi. Sillä ei ole merkitystä, oletko käyttänyt remontissa apuna ammattilaisia vai et.

Osallistumalla kilpailuun kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien julkaisemiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

Kilpailu on avoin kaikille pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja kilpailun voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistuakseen.

Järjestäjän kokoama raati valitsee 10 remonttimuutosta kilpailun finaaliin, johon valitut muutoskuvat julkaistaan Meidän Talo -lehdessä 10/2023 (ilmestyy 27.9.2023).

Äänestys voittajasta järjestetään Meillä kotona -sivustolla 27.9.–17.10.2023.

Äänestyksen voittaja saa palkinnoksi K-Raudan lahjakortin, arvo 2.000 €.

Kilpailun voittaja julistetaan viimeistään 29.11.2023. Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä (Instagramissa osallistuneet) tai sähköpostilla (sähköpostilla osallistuneet). Järjestäjällä on oikeus julkaista kanavissaan voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta sekä se nimimerkki tai tunnus, jolla hän on osallistunut kilpailuun.

Mikäli kilpailun voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta, on järjestäjällä oikeus antaa palkinto äänestyksessä seuraavaksi sijoittuneelle.

A-lehdet Oy maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailussa kerättyjä henkilötietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Osallistujan henkilötietoja käsitellään järjestäjän tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Kilpailu ei ole Instagramin suosittelema eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi arvonnan sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kommentoi »