Meillä kotona -kaupat

Kamppeet kuriin! Nämä eteisen säilytysratkaisut kesyttävät ympäriinsä vaeltavat vaatteet, kengät ja asusteet

MAINOS
Kamppeet kuriin! Nämä eteisen säilytysratkaisut kesyttävät ympäriinsä vaeltavat vaatteet, kengät ja asusteet
Jos ympäri lattiaa pyörivät kenkäparit ja piiloleikistä nauttivat sormikkaat alkavat kyllästyttää, on aika laittaa eteinen järjestykseen! Näiden säilytysratkaisujen avulla onnistut – tilaa ne nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 10.9.2021

Eteisen säilytysratkaisut: näillä palautat järjestyksen

1. Kenkäteline luo tilaa lattialle

Eteisen kenkäkaaos johtuu usein lattialla sekaisin lojuvista kesä- ja talvijalkineista. Kaaosta helpottaa, kun eteisessä pitää vain sesongin mukaiset, kenkätelineeseen mahtuvat tossut. Mazen ilmava kenkähylly kiinnitetään seinään, jolloin hiekat on helppo imuroida maasta. Telineen korkeus on 10,5 cm, syvyys 27 cm ja leveys 99 cm.

2. Laskutaso ja laatikko tilpehööreille

Mitä teet ensimmäisenä, kun astut ovesta eteiseen? Todennäköisesti etsit paikkaa, johon laittaa avaimet, lompakon ja puhelimen. Woudin tyylikäs, seinään kiinnitettävä vetolaatikko ei vie lattiatilaa, ja siellä avaimetkin pysyvät näppärästi tallessa. Laatikon leveys on 30 cm, korkeus 10 cm ja syvyys 22,5 cm.

3. Monikäyttöinen naulakko

Vaikka eteisessä olisi vaatekaapisto, sinne ei välttämättä mahdu päällysvaatteiden lisäksi mitään muuta. Seinänaulakko on kätevä säilytysratkaisu esimerkiksi vieraiden vaatteille, laukuille tai koiran remmille. Se on myös ideaali lasten päällysvaatteille, sillä naulakon voi kiinnittää lapsille sopivalle korkeudelle. Cane-Linen naulakon leveys on 52 cm, korkeus 34 cm ja syvyys 32 cm.

4. Melkein aina on tilaa parille koukulle

Ahtaan eteisen pelastavat pari sopivaan paikkaan kiinnitettyä koukkua. Gejstin hauskat, tammiset Hook-koukut ovat saaneet ulkomuotonsa sateenvarjon kahvoista.

5. Asusteet säilytyskasseihin

Jos hattuhyllylle kasaantuvat sekalaiset asusteet kyllästyttävät, jaottele pipot, hanskat ja kaulaliinat ruudullisiin pyykkikoreihin, jotka voi kätevästi ripustaa vaikka seinänaulakkoon. House Doctorin Squares-kassin sisäpuolella on muovipinnoite, joten se on helppo pitää puhtaana.

Viimeistele eteinen ryhdikkäällä matolla

Graafinen matto tuo ryhtiä ja selkeyttä eteistilaan. Sijoita neliönmalliseen eteiseen kaksi kapeaa mattoa vieretysten, niin saat peitettyä riittävästi lattiapintaa. Scandi Livingin meleerattu, kostetutta sietävä Rain-muovimatto on helppohoitoinen, eikä sen valmistamisessa ole käytetty raskasmetalleja.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »