Meillä kotona -kaupat

Kamppeet kuriin! Nämä eteisen säilytysratkaisut kesyttävät ympäriinsä vaeltavat vaatteet, kengät ja asusteet

MAINOS
Kamppeet kuriin! Nämä eteisen säilytysratkaisut kesyttävät ympäriinsä vaeltavat vaatteet, kengät ja asusteet
Jos ympäri lattiaa pyörivät kenkäparit ja piiloleikistä nauttivat sormikkaat alkavat kyllästyttää, on aika laittaa eteinen järjestykseen! Näiden säilytysratkaisujen avulla onnistut – tilaa ne nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 17.9.2020

Eteisen säilytysratkaisut: näillä palautat järjestyksen

1. Kenkäteline luo tilaa lattialle

Eteisen kenkäkaaos johtuu usein lattialla sekaisin lojuvista kesä- ja talvijalkineista. Kaaosta helpottaa, kun eteisessä pitää vain sesongin mukaiset, kenkätelineeseen mahtuvat tossut. Mazen retrohenkinen Bill-kenkähyllyn ritilämäinen rakenne takaa, että myös kenkien pohjat kuivuvat. Kenkäteline olisi hyvä sijoittaa maton päälle, jotta lattia ei vaurioidu kenkien kosteudesta tai niiden mukana kulkeutuvasta hiekasta. Valitse suosikkisi neljästä eri värivaihtoehdosta. Telineen pituus 104,2 cm, syvyys 30 cm ja korkeus 39 cm.

2. Laskutaso ja laatikko tilpehööreille

Mitä teet ensimmäisenä, kun astut ovesta eteiseen? Todennäköisesti etsit paikkaa, johon laittaa avaimet, lompakon ja puhelimen. Mazen seinään kiinnitettävä, puuviilutettu Pythagoras-vetolaatikko ei vie lattiatilaa, ja sen päällä avaimetkin pysyvät hyvin tallessa. Saatavilla on neljä eri väriä. Laatikon leveys 41 cm, syvyys 27 cm ja korkeus 11 cm. Muista lisätä ostoskoriin myös seinäkiinnikkeet – löydät tuotteen laatikon alta!

3. Monikäyttöinen naulakko

Vaikka eteisessä olisi vaatekaapisto, sinne ei välttämättä mahdu päällysvaatteiden lisäksi mitään muuta. Siro seinänaulakko on kätevä säilytysratkaisu esimerkiksi vieraiden vaatteille, laukuille tai koiran remmille. Se on myös ideaali lasten päällysvaatteille, sillä naulakon voi kiinnittää lapsille sopivalle korkeudelle. Mazen Bill-naulakko on saatavilla mustana ja valkoisena.

4. Asusteet säilytyskasseihin

Jos hattuhyllylle kasaantuvat sekalaiset asusteet kyllästyttävät, jaottele pipot, hanskat ja kaulaliinat ruudullisiin pyykkikoreihin, jotka voi kätevästi ripustaa vaikka seinänaulakkoon. House Doctorin Squares-kassin sisäpuolella on muovipinnoite, joten se on helppo pitää puhtaana.

Viimeistele eteinen ryhdikkäällä matolla

Graafinen matto tuo ryhtiä ja selkeyttä eteistilaan. Sijoita neliönmalliseen eteiseen kaksi kapeaa mattoa vieretysten, niin saat peitettyä riittävästi lattiapintaa. Scandi Livingin meleerattu, kostetutta sietävä Rain-muovimatto on helppohoitoinen, eikä sen valmistamisessa ole käytetty raskasmetalleja.
Kommentoi »