Eteinen järjestykseen! 5 säilytysratkaisua, jotka kesyttävät ympäriinsä vaeltelevat vaatteet, kengät ja asusteet

MAINOS
Eteinen järjestykseen! 5 säilytysratkaisua, jotka kesyttävät ympäriinsä vaeltelevat vaatteet, kengät ja asusteet
Sataa, pakastaa ja sitten taas paistaa – on siis välikausikaaoksen aika! Tässä 5 erilaista, pieneenkin tilaan sopivaa säilytysratkaisua, jotka palauttavat eteisen järjestyksen ja pitävät katoamistemppuja tekevät kamppeet kurissa. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 säilytysratkaisua, joilla palautat eteisen järjestykseen

1. Kuusi kerrosta

Korkeuksiin kurottavasta lipastosta löytyy omat laatikkonsa niin lapasille, pipoille kuin huiveillekin. Järjestyksen varmistat nimikoimalla laatikot sisältönsä mukaan tai varaamalla jokaiselle perheenjäsenelle oman boksinsa.

2. Paikka IHAN kaikelle

String-hyllykokonaisuus pitää sisällään kenkätelineen, rekin takeille, säilytyshyllyt asusteille ja lokerikot pikkutavaroille. Todellinen skandikodin sveitsinveitsi!

3. Yllätys kannen alla

Tyylikkäässä säilytypenkissä on konjakinruskea nahkaistuin ja rutkasti tilaa juuri niille eteisen aarteille, joille sitä tarvitset.

4. Älä huku kenkämereen

Jos eteisessä lainehtii kenkien meri, tässä on pelastusrenkaasi. Kenkäkaappiin mahtuu jopa 24 kenkäparia, mikä auttaa pienentämään lattialla pyörivien tossujen määrää.

5. Piilopenkki

Tälle penkille on mukava istahtaa solmimaan kengännauhat, mutta vielä mukavampaa on kätkeä sen sisuksiin rullaluistimet, ratsastuskamppeet, sählymailat ja kaikki muut tavarat, jotka vielä etsivät paikkaansa neliöpihissä eteisessä.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 2.10.2019
Kommentoi »