Eteisen muodonmuutos
Sisustus
Eteisen muodonmuutos
Ahdas ja hankalan muotoinen eteinen tuli toimivaksi, kun tavaroille löydettiin säilytyspaikat seinältä.
Julkaistu 10.6.2016
Kotivinkki

Lapsi- ja koiraperheen pikkuruiseen eteiseen tuppasi kerääntymään tavaraa, eikä pukeutumiseen ollut tilaa. Kerrostaloasunnon L-kirjaimen mallinen eteinen on vain 115 cm leveä.

Jotta tila pysyisi avarana, kalustus säilytettiin niukkana ja sirona. Asukkaat eivät halunneet satsata vuokra-asunnossa kaapistoihin, vaan kalusteiden toivottiin olevan monikäyttöisiä ja helposti mukaan otettavia.

Pursuileva jalkanaulakko saatiin kuriin, kun aikuisten ulkovaatteille saatiin tanko- kaappi kulman takana olevasta pienestä siivouskomerosta. Huivit ja hanskat pysyvät säilössä punoskoreissa. Esillä pidetään vain käytössä olevat kengät, muiden paikka on kaapissa. Kurakenkiä varten tehtiin ovensuuhun kumpparikaukalo kosteudenkestävästä filmivanerista, metallisesta kulmalistasta ja palasta eteismattoa.

Kun taaperolla ja koirallakin ovat omat naulakkonsa, tavarapaljous pysyy kurissa ja kokonaisuus selkeänä. Seinänaulakot voi tarvittaessa yhdistää yhdeksi isoksi. Ratkaisut tekevät eteisestä kevyen ja viihtyisän.

Naulakossa roikkuvat koiratarvikkeet ja laukut. Iso pyykkipoika nappaa kiinni lähtevästä postista.

Kumpparikaukalo korvaa kuraeteisen. Betoninen kukkaruukku puolestaan on oiva säilö sateenvarjoille.

Kirpparilta löytyneessä nimitaulussa on tarpeellinen muistutus ulos lähtevälle.

Tee tilaa

Ota eteisessäkin seinät käyttöön, niin tila tuntuu avarammalta.

• Pidä esillä vain sesongin vaatteet ja siirrä muut varastoon. Näin kaaos eteisessä helpottuu ja tavarat löytyvät helposti.

• Sen yläreunaan ripustettava naulakko on näppärä ratkaisu, kun seinä- tai lattiatila loppuu kesken.

•  Piilota pipot, huivit ja kengät kannellisiin vanerilaatikoihin. Saat samalla eteiseen laskutason ja penkin, jonka päälle istahtaa.

• Järjestele tavarat rohkeasti mutta siististi näytille. Näin aikaa ei kulu turhaan etsiskelyyn.

• Eteisen pöydälle kertyy usein pientä sälää: avaimia, pyöränlukkoja, heijastimia. Varaa esille koreja, joissa sekalainen seurakunta säilyy tallessa.

Mitä maksoi?

Matot, 2 kpl 338 e

Naulakot, 2 kpl 238 e

Kumpparikaukalon

materiaalit 30 e

Peili 59,95 e

Yhteensä 665,95 e

Eteinen ennen ehostusta:

Kommentoi »