Eriparituolit tekevät kodikkaan keittiön
Sisustus
Eriparituolit tekevät kodikkaan keittiön
Miksi pitäisi tyytyä yhteen tuolimalliin, kun ruokapöydän ympärille voi hankkia istuimia eri sarjoista. Ja kirppareilta löytyy lisää vaihtoehtoja!
26.5.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Yli satavuotias hirsitalo on sisustettu uutta ja vanhaa reippaasti yhdistellen. Tällä periaatteella syntyi myös olohuoneen kutsuva ruokailuryhmä. Jykevä pöytä on 1700-luvulta.
1940-luvulla rakennetussa talossa oli jäljellä jonkin verran alkuperäisiä kalusteita, kun nykyiset asukkaat muuttivat sinne. Perhe hankki lisää tyyliin sopivia huonekaluja, ja nyt pöydän ympärillä on ryhmä ryhdikkäitä puutuoleja.
Vuonna 1930 rakennetun talon tupakeittiössä vallitsee riemukas tunnelma. Eriparisten tuolien maalisävyt on poimittu vallattomasti punaiselta ja vihreältä värikartalta. Samat sävyt toistuvat iloisessa pöytäliinassa, joka on koottu erikokoisista ja -värisistä pitsiliinoista.
Uudehkon omakotitalon tilavaan keittiöön mahtuu suuri ruokapöytä. Sisustuksessa on tavoiteltu vanhaa henkeä. Ikkunaseinällä istutaan penkillä, jota vastapäätä on iloinen kimara pikkutuoleja.
Metallituoleja oli saatavana monenvärisinä. Perheen äiti ei osannut päättää, mikä niistä sopisi kotiin parhaiten, joten hän osti yhden jokaista väriä! Tuolit on hankittu nettikauppa Cult Furnituresta.

Lapsiperheen keittiössä on ihanan iso ruokapöytä. Se on tarpeen, sillä ystäviä käy usein kylässä. Kaikki tuolit ovat erimallisia ja -värisiä, ja joukossa on myös pari lastenistuinta. Tapetti on Tapettitalon Lukko-kuosia.

Vaikka pöydän ympärillä sattuisikin olemaan muutama samanlainen tuoli, ne on ainakin maalattu toisistaan poikkeaviksi tai varustettu erivärisin pehmustein. Pöydänkantena on vanha ovi, jonka päälle on leikkautettu lasi.
Kerrostalokodin keittiöön mahtuu mukavasti ruokapöytä ja sen ympärille sekalainen sortimentti tuoleja. Osa istuimista on puutarhatuoleja, jotka voi tarpeen tullen siirtää vaikka parvekkeelle. Pöytätaso ja pukkijalat ovat Ikeasta.
Lapsiperheen kodissa jokainen pikkutuoli on keskenään erilainen. Pastellisävyiset istuimet ovat kirpputorilta, muut mikä mistäkin. Ruokapöytä on tehty ylijääneistä lattialaudoista, jotka lepäävät pukkijalkojen päällä.

Lue lisää:

Kommentoi »