Bloggaajat valitsivat asuntomessujen kohteista kiinnostavimmat – nämä talot pitää nähdä!
Rakenna ja remontoi
Bloggaajat valitsivat asuntomessujen kohteista kiinnostavimmat – nämä talot pitää nähdä!
Meillä kotonan bloggaajat poimivat Mikkelin asuntomessujen kohteiden helmet. Pari taloa nousi heidän silmissään ylitse muiden – katso mitkä!

Vilja, Muotoseikka: Harkitut sävypaletit

Kohde 2: Design-Talo Pala

Mikko Toppalan sisustaman Design-Talo Palan makuuhuone on messujen onnistuneimpia huoneita. Eri sävyisten harmaiden, mustan ja hiekan muodostama sävypaletti on tunnelmallinen, harkittu ja hienostunut. Makuuhuone yksityiskohtineen on rauhoittava ja ylellinen. Näkymä avaralle atrium-tyyppiselle pihalle kruunaa kokonaisuuden.

Kohde 6: Kannustalo Harmaja Saimaa

Tässä keittiössä yhdistyvät upeasti vaaleat puupinnat ja tyylikäs mattamusta. Vaaleiden koivuviiluovien sisältä paljastuu mustanpuhuva aamiaiskaappi, joka saa ryhdikkään parin mustasta saarekkeesta. Näiden sävyjen yhdistelmä tuntuu uudenlaiselta ja tuo koivun käytön kekseliäästi tähän päivään.

Laura R: Maisemat maksimaalisesti hyödynnetty

Kohde 9: Villa Sukka

Tämä on upeimpia alueen järvenrantakohteista. Jo itse tontti on mahtava, ja sen vahvuudet on hyödynnetty hienosti. Tässä talossa keittiön saareke on sijoitettu niin, että kokkailija pääsee nauttimaan esteettömistä järvinäkymistä. Vitsi, miten ihanaa olisi valmistaa tässä aamiaista! Samoin makuuhuone on alueen kauneimpia. Plussaa myös etupihan viehättävästä kasvihuoneesta.

Kohde 2: Design-Talo Pala

Kerrankin sopiva talo sinkulle. Neliöitä on vähän yli sata, mutta talo ei tunnu yhtään liian suurelta yksin asuvallekaan. Rakastan talon suojaisaa pihaa, jolle näkee kaikkien huoneiden suurista ikkunoista. Vaikutelma on kodikas ja pesämäinen. Makuuhuone ja työhuone ovat erityisen kauniita tiloja. Erityismaininta myös siitä, että tämän talon kustannukset jäävät kohtuulliselle tasolle.

Suvi, Valkoinen Harmaja: Luonnonmateriaalit ja klassikkoparketti

Kohde 6: Kannustalo Harmaja Saimaa

Tämä oli suosikkikohteeni messuilla. Minuun teki vaikutuksen Harmaja Saimaan aito tunnelma, joka välittyi monin eri tavoin. Aitous välittyi muun muassa aidoista luonnonmateriaaleista (kivi, puu, pellavat), aidosti toimivasta pohjaratkaisusta ja ympäröivän luonnon huomioimisesta sisustuksessa. Ennen kaikkea Harmaja Saimaasta välittyi rento tunnelma – messuvieraatkin selkeästi viihtyivät Harmajassa.

Kohde 18: Casa Wellikulho

Yksityiskohta, johon ihastuin messuilla kovasti, on kotimaisen Timberwisen tamminen kalanruotoparketti, jota oli käytetty Casa Wellikulhossa. Klassinen kalanruotoparketti on päivitetty hienosti tähän aikaan, ja se sopii loistavasti myös uuteen, moderniin taloon.

Giselda, Coffee Table Diary: Ilmavuutta ja kodikasta tunnelmaa

Kohde 10: Honka Ink

Honka Inkin korkea hirsinen harjakatto tuo ainutlaatuisen tunnelman yläkerran tiloihin: samaan aikaan valtavaa ilmavuutta ja toisaalta tunnelmallisia soppeja, joihin käpertyä. Vierashuoneen jättikokoinen Ay Illuminaten valaisin korostaa tilan kauniita mittasuhteita ja rentoa tunnelmaa.

Kohde 2: Design-Talo Pala

Design-Talon Palan mustavalkoinen elegantti sisustus henkii kansainvälistä ajatonta hotellityyliä. Työhuone on kutsuva ja toimiva, mustan värin rytmittäessä tilaa tehokkaasti. Avohyllykkö toimii alttarina sisustusasetelmille ja pitää lehtipinot järjestyksessä.

Kommentoi »