Avotakan sisustustoimittajan Habitare-suosikit
Sisustus
Avotakan sisustustoimittajan Habitare-suosikit
Tyylikkäitä kalusteita ja kiinnostavia katseenvangitsijoita! Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi omat suosikkinsa Habitaren messutarjonnasta.
Julkaistu 15.9.2017
Avotakka

Hakolan daybed

Tai tuttavallisemmin päiväpeti ihastuttaa yksinkertaisella muodollaan ja terran värisellä patjallaan. Hakolan puurunkoinen peti sopii niin päikkäreihin, kolmen istuttavaksi tuoliksi ja vaikka olohuoneen tilanjakajaksi. Jättipuikoilla kudottu peitto kruunaa lepohetken.

Skandinaavisen vahvat kuviot

Reeta Eekin suunnittelema painokangas säväyttää. Kuvioiden pyörivää liikettä alkaa tuijottamaan kuin hypnoosin vallassa. Tästä kankaasta saisi verhot, jotka toisivat säpinää skandinaaviseen olohuoneeseen. Reeta Eek voitti tänä vuonna myös Design Forum Finlandin Vuoden nuori muotoilija 2017 -palkinnon.

Riemastuttava monitoimikaluste

Sisustusarkkitehti Hanni Koroman suunnittelema Avata-kaappi on riemastuttava tuttavuus. Monitoimikalusteen hyllyjen takaa löytyy myös vaatetanko ripustettaville vaatteille, ja kaapin sivulla on vetolaatikot sukille ja alusvaatteille. Avata-kaapissa ei ole taustaseinää, joten tavaroihin pääsee käsiksi sekä edestä että takaa. Kiinnostavista rakennetun kaapin löytää Habitaresta Lokalin-osastolta.

Nomadin koti

Amanda Ames suunnitteli Philipsin-messuosaston. Osasto pitää sisällään kaksi minimalistista huonetta, joissa voi testata miten valaistus vaikuttaa tilan tunnelmaan. Myös japanilaisen designbrändin Mujin toimitusjohtaja Masaaki Kanai valitsi koivuvanerista valmistetun messuosaston Habitaren parhaaksi.

Seinään kiinnitettävä sängynpääty

Seinään kiinnitettävä orgaaninen sängynpääty on loistava idea! Se ei vie tilaa lattialta ja mahtuu siten myös ahtaaseen makuuhuoneeseen. Päädyn ja yöpöydän suunnitteli Koko3. Tuotteet ovat Habitaressa Matrin osastolla.

Lue lisää:

Kommentoi »