Askartele helpot ja kauniit juhlakoristeet – poimi tästä parhaat ideat!
Tee itse
Askartele helpot ja kauniit juhlakoristeet – poimi tästä parhaat ideat!
Näyttävät juhlakoristeet kruunaavat tärkeän päivän ja nostavat tunnelman kattoon! Kokosimme helpot ohjeet koristeisiin, joita on kiva askarrella vaikka koko perheen voimin.
Julkaistu 20.4.2017
Unelmien Talo&Koti

Helpot kutsukortit

Ennen varsinaista juhlaa on tietenkin tärkeää lähettää kutsut! Tarvitset vesivärit, valkoista paperia ja kakkupapereita. Helppojen korttien juhlateemaan sopivat värit päätät sinä. Katso videolta ohje kutsukorttien tekoon.

Paperinen tuuttikranssi

Toivota vieraat tervetulleiksi heti ulko-ovella! Tuuttikranssi on helppo tehdä, ja siihen kuluu vain paperia, liimaa ja hieman aikaa. Materiaaliksi sopii mikä tahansa tuutiksi taipuva paperi. Katso paperisen tuuttikranssin ohje.

Värikkäät maljakot lasipurkeista

Juhlat tarvitsevat tietenkin kukkia, paljon kukkia! Mutta riittäävätkö maljakot? Ei hätää – kurkku- ja muut lasiset purnukat muuttuvat maalilla ja teipeillä somiksi maljakoiksi ja samalla viehkeiksi juhlakoristeiksi. Kurkkaa ohje värikkäisiin maljakoihin.

Hunajakennopallot

Hunajakennopallot sopivat juhlaan kuin juhlaan! Tee yksittäisiä palloja tai kokoa ne näyttäväksi rykelmäksi. Ja mikä parasta: näiden koristeiden värit voi valita itse juhlaan sopivaksi! Kurkkaa hunajakennopallojen ohje.

Tapeteista askarrellut kulhot

Tarvitaanko pienille tarjottaville lisää kulhoja? Nämä pienet, koristeelliset tarjoiluastiat tehdään itse tapetista tai muusta paperista. Lisäksi tarvitset astioita muoteiksi, tuorekelmua ja liisteriä. Klikkaa tästä tapettikulhojen ohjeeseen.

Kätevät paikkakortit

Paikkamerkit ovat myös nättejä ja tarpeellisia juhlakoristeita – erityisesti, jos tiedossa on suuret kemut. Niillä on helppo merkata myös herkut niille, joille kaikki ruoka-aineet eivät sovi. Varrastikut, kartonki ja silkkinauhat esille ja voit aloittaa! Katso ohje paikkakorttien askarteluun.

Pom pom -silkkipaperikukat

Pom pom! Silkkipaperipallolla saat nopeasti ja helposti näyttävää tunnelmaa joko sisätiloihin tai vaikka puutarhajuhliin. Nämä juhlakoristeet eivät kuitenkaan vaadi paljoakaan tarvikkeita tai materiaaleja: silkkipaperi, ohut rautalanka, sakset ja pihdit riittävät. Kurkkaa pom pomien ohje.

Koristenauha kreppipaperista

Lasten kanssa on kiva tehdä helppoja hapsunauhoja! Nämä juhlakoristeet tuovat kotiin tai pihalle juhlan tuntua lähes silmänräpäyksessä. Jo parikin kreppipaperiköynnöksiä riittää, mutta niitä ei voi myöskään koskaan olla liikaa... Kurkkaa kreppipaperinauhan ohje.

Juhlavat pitsipallot

Mitä olisivat juhlat ilman ilmapalloja? Näihin juhlakoristeisiin ne vaan rikotaan jo ennen h-hetkeä. Palloihin voi kirjoittaa hauskat toivotukset tai vaikka päivänsankarin nimen. Katso pitsipallojen ohje videolta!

1 kommentti