Artesaanityyli tuo kotiin arjen eksotiikkaa
Sisustus
Artesaanityyli tuo kotiin arjen eksotiikkaa
Käsityönä kuvioidut kaakelit, astiat ja tekstiilit antavat särmää skandinaaviseen sisustukseen. 
Julkaistu 10.5.2016
Avotakka

Makramee-seinävaatteen voi toteuttaa myös itse paksusta puuvillalangasta solmimalla. Arabialaisen käsityötekniikan ideana on tehdä erilaisia pintoja käyttämällä solmuja. Vetimet korvtaan nyt trendikkäillä nahkalenksuilla. Kuva Bloomingville.

Saanan ja Ollin Kievari -maton kuviot näyttävät käsin kirjotuilta, vaikka ne ovat painettu juutista valmistettuun mattoon. Mattoa on saatavilla useassa koossa, esimerkiksi 200 x 140 cm, 128,50 €, Finartre.
Tee rouhea sohvapöytä harmaantuneista lankuista ja korvaa sohva lattiatyynyillä. Kelimit ja ryijyt ovat nyt muodikkaita tyynynpäällisiä. Kuva Zocohome.

Käsityönä valmistetut marokkolaiset kivitavara-astiat ovat huipputrendikkäitä. Käsinmaalattuja astioita kannattaa tuoda myös matkamuistoina Kreikasta ja Italiasta. Fatima-astiat ovat kivitavaraa, Habitat.

Kaakeloi keittiön tai kylppärin seinä folkloretyylisillä sementtilaatoilla. Kuviollinen seinä on kuin iso taideteos. Kuvan laatat Tine K. Samantyylisiä sementtilaatoja myyvät myös Domus Classica ja Mx Kivi.  

Värikkäillä säilytyskoreilla saa helposti eksotiikkaa skandinaaviseen sisustukseen. Kori on myös muodikas suojaruukku. Wendy-korit ja Riviera-rottinkituoli, Affari of Sweden.

Lue lisää:

Kommentoi »