Meillä kotona -kaupat

Takkuaako arki, pätkiikö muisti? Huoli pois: valikoimme avuksesi 6 tuotetta, joiden avulla otat kaaoksesta niskalenkin

MAINOS
Takkuaako arki, pätkiikö muisti? Huoli pois: valikoimme avuksesi 6 tuotetta, joiden avulla otat kaaoksesta niskalenkin
K niin kuin kaaos! Jos siinä on sana, joka kuvaa arkeasi parhaiten, nyt tarkkana. Valikoimme Meillä kotona -kauppojen valikoimista tuotteet, jotka auttavat muistamaan ja pitämään elämän järjestyksessä. Niiden hankkiminen on helppoa, sillä ostosten tekeminen onnistuu suoraan jutusta.
Julkaistu: 28.1.2021

1. Muistivihko ja uusi motto

"Esitän vain järjestelmällistä", väittää söpö vaaleanpunainen muistivihko ironisesti. Mutta olet varmaan kuullut myös sanonnan "Fake it till you make it"? Se tarkoittaa, että kun tarpeeksi kauan teeskentelee osaavansa jotakin, pian sen oppii. Hyvältä kuulostaa! Aloita uusi järjestelmällinen elämä kirjaamalla muistivihkoon päivittäin kaikki tehtävät ja muistettavat asiat. Kohta huomaat, että arki rullaa jo paremmin. Pehmeäkantisessa, A5-kokoisessa muistivihkossa on viivoitetut sivut. Osta vihko alta!

2. Kynäkin aina kateissa? Kätevän muistikirjan kyljessä se pysyy tallessa

Sähäkän sinisen muistikirjan kannet ovat pehmeää kierrätysnahkaa, ja kansien lisäksi sivutkin ovat siniset. Mukana tulee valkoinen kynä, joka kulkee kätevästi kirjan kyydissä kuminauhaan kiinnitettynä. Nuunan A5-kokoisessa muistikirjassa on 176 sivua. Laadukas muistikirja on sidottu niin, että se pysyy hyvin pöydällä auki. Täydellinen lahja itselle tai kaverille esimerkiksi luovaan työhön!

3. Ilmiselvin ratkaisu on aina paras – ja siksi osoitteet säilyvät kätevimmin osoitekirjassa

Osoitekirja on ajatuksena ihanan vanhanaikainen ja, ah, yhä todella kätevä! Jos mummien ja kummien osoitteet ovat aina hukassa, nyt löysit ratkaisun. Go Stationeryn osoitekirjan kannet ovat vaaleanpunaista nahkajäljitelmää, kultafolioiduin kirjaimin koristeltuna. Jokaiselle kirjaimelle (A–Z) on kolme sivua, ja osoitteiden lisäksi löydät paikat puhelinnumeroille ja sähköpostiosoitteille.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Perhekalenteri jos mikä torjuu kaaoksen

Huomennakos se esikoisen sählyvuoro on? Ja hups, eilen piti käydä kuopuksen kanssa hammaslääkärissä! Jos muistettavana on useamman perheenjäsenen menot ja puuhat, arki keikkuu takuuvarmasti kaaoksen partaalla ilman muistin apuvälineitä. Hommaa avuksi näppärä perhekalenteri, josta päivän, viikon ja kuukauden muistettavat asiat näkee kätevästi yhdellä silmäyksellä. Polka Paperin ihastuttavassa, seinälle ripustettavassa kalenterissa on tilaa viiden perheenjäsenen merkinnöille.

5. Taskukalenteri pysyy menossa mukana (kunhan sen muistaa ottaa mukaan)

Sympaattinen muumiaiheinen taskukalenteri on 18 senttiä korkea ja 9,5 senttiä leveä, joten se mahtuu kätevästi laukkuun. Jos sähköiset kalenterit eivät ole juttusi, luota perinteiseen ratkaisuun!

6. Mikä päivä, paljon kello? Kätevä herätyskello sen kertoo

House Doctorin retrohenkinen herätyskello on hajamielisen paras kaveri. Paitsi että se tietysti herättää oikeaan aikaan, sen kyljestä voit tarkistaa myös päivämäärän. Kello on kooltaan noin 19 x 6 x 11 cm.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä!
Kommentoi »