Meillä kotona -kaupat

Hanki täydellinen äitienpäivälahja maailman parhaalle äidille! Katso 25 ideaa, jotka tuovat hymyn saajan huulille

MAINOS
Hanki täydellinen äitienpäivälahja maailman parhaalle äidille! Katso 25 ideaa, jotka tuovat hymyn saajan huulille
Nyt on oikea hetki hankkia äitienpäivälahja, jotta paketti ehtii ajoissa perille! Kokosimme yhteen parhaat lahjaideat, joista löydät sopivat paketit niin sisustamisen ystävälle, viherpeukalolle, kotikokille kuin mökkeilyä rakastavalle kotoilijallekin.

Äitienpäivälahja: 25 ihanaa ideaa

Kodin kaunistajalle

Kukkakimppu on aina varma valinta äitienpäivälahjaksi, mutta jos haluat ilahduttaa tuplasti, paketoi kukka kauniiseen maljakkoon. Tai satsaa upeaan tarjottimeen, josta on iloa arjessa ja juhlassa. Upea matto, koristetyyny ja boheemi lattiatyyny ovat aina sisustajan mieleen, ja samoin vinkeä, jäätelötikulta muotonsa lainaava peili, joka taikoo niukkoihinkin neliöihin lisätilan tuntua. Jos keräily on vienyt äidin mennessään, hurmaava vitriinikaappi ilahduttaa joka päivä aarteillaan!

Puutarha kutsuu

Koska mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, anna äidille parhaat välineet siitä nauttimiseen! Upea kastelukannu, puutarhan ihailuun sopiva lepotuoli, muhkea ulkoruukku, hauska pulloteline nesteytyksen ylläpitoon, hilpeä hyönteistaulu, metka tuuliviiri ja kauniit kultaiset sakset yrttien napsimiseen takaavat pihalla viihtymisen.

Huippukokin köökissä

Onko ruoanlaitto äitisi intohimo? Sekä harrastaja- että huippukokki arvostaa kunnon välineitä. Niillä ja ripauksella rakkautta syntyy Michelin-tähtien arvoista kotiruokaa. Anna äidille lahjaksi tukeva leikkuulauta, hyvä veitsi, kunnon valurautapannu, näppärä käsiraastin, sitruspuserrin ja maailman suloisin pippurimylly. Joko tehdään pöytävaraus?

Kesäkodin rauhassa

Mökillä elämä maistuu mansikoilta ja tuoksuu kieloilta. Jätä kiire kaupunkiin ja anna äidille lahjaksi omaa aikaa ja rauhaa. Pistä pakettiin kirjatuet, lämmin viltti, kaunis muki, kynttilänjalka ja vislaava kahvipannu, ja kas, aika pysähtyy kuin itsestään.

Julkaistu: 29.4.2020
Kommentoi »