7 x romanttinen kylpyhuone
Sisustus
7 x romanttinen kylpyhuone
Romanttinen kylpyhuone syntyy lämpimästä värimaailmasta, ammeesta, kuviollisesta lattiasta ja kodin käyttöesineistä.
12.1.2016
 |
Unelmien Talo&Koti

1. Kylpyhuoneen suloisen naisellinen tunnelma on luotu romanttisilla kalusteilla ja ruusutapetilla. Taottu kynttilänjalka ja virkattu pitsimatto viimeistelevät tyylin.

2. 1920-luvulla rakennetun hirsitalon kylpyhuoneessa on vahva art deco -henki. Tyylin koristeellisuus viehättää talon asukasta, ja mustavalkoinen väritys kestää aikaa.

3. Uuden omakotitalon tassuamme tilattiin pohjamaalattuna ja käsiteltiin vasta paikalla. Sävy napattiin tapetista. Ikkuna ammeen päällä on peräisin pihasta puretusta navetasta. Kylppärissä on tilaa myös pinkille sohvalle.

4. Viehkon tassuammeen päälle tehtiin kapea hylly vanhoista parrunpätkistä. Siinä on ihana poltella kynttilöitä kylpiessä.
5. Yli satavuotiaan hirsitalon kylpyhuoneessa haluttiin säilyttää vanhan talon tunnelma. Valurautainen amme tilattiin Englannista Victorian Bathroomsilta. Tuolit löytyivät Huuto.netistä.
6. 1920-luvun omakotitalon remontissa haluttiin säilyttää niin paljon vanhaa ja alkuperäistä kuin mahdollista. Pienen kylpyhuoneen ovi on ihanasti patinoitunut.  Mintunvihreä toistuu siellä täällä sisustuksessa, niin myös kylppärin mosaiikkilattiassa.

7. 1930-luvulla rakennetun talon kylpyhuoneessa tehtiin perusteellinen remontti. Suihkunurkkauksesta tuli ilmeikäs, kun seinäkkeeseen upotettiin vanha ruutuikkuna ja varastosta löytynyt kaari-ikkuna asennettiin suihkun ja saunan väliselle seinälle. Nyt saunaankin tulee luonnonvaloa.

Lue lisää:

1 kommentti