3 kaunista keittiötä, 3 toimivaa pohjaratkaisua
Rakenna ja remontoi
3 kaunista keittiötä, 3 toimivaa pohjaratkaisua
Tyylitaitureina tunnetut sisustusbloggarit Essi ja Heidi blogeista Esmeralda´s sekä Hajottamolla valitsivat asuntomessuilta kolme suosikkia haluamastaan teemasta.

Tyylitaitureina tunnetut sisustusbloggarit Essi ja Heidi blogeista Esmeralda´s sekä Hajottamolla valitsivat asuntomessuilta kolme suosikkia haluamastaan teemasta. Essi päätyi keittiöihin ja Heidi vertaili talojen pohjaratkaisujen toimivuutta.

Heidin toimivat pohjaratkaisut

1. Messujen ykkönen: Villa Lumous, kohde 22

"Tämä talo oli oikea yllättäjä itselleni, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ehdoton suosikkini kaikista asuntomessujen taloista! Atriumpiha ja sen ympärille fiksusti jäsennellyt huoneratkaisut ihastuttivat "epäsuomalaisuudellaan". Talon joka sakarasta on pääsy pihalle uima-altaineen. Etenkin suurten ikkunoiden eteen asennettu kylpyamme aiheutti äänekkäitä huokaisuja allekirjoittaneessa!"

2. 70-luvun tyyliin: Villa Elissa, kohde 8

”Tässä talossa ihastuin 70-luvun henkeen. Pihaa kiertävät huoneet miellyttivät, samoin kuin yläkerran parvi, jonka voi muuntaa moneen käyttötarkoitukseen. Kauniit puiset seinäpinnat, ylempään tasoon sijoitettu keittiö ja olohuone sekä tiilikuvioitu lattia ovat piste iin päällä.”

3.  Muokattava kokonaisuus: Skammin talo, kohde 23

”Osasin ennakkotietojen perusteella odottaakin erikoisia pohjaratkaisuja tässä talossa, enkä joutunut pettymään. Itse vähän vierastan yläkertaan sijoitettua keittiötä, mutta kokonaisuus ratkaisi; tästä talosta saisi muokattua ihan millaisen vain. Puupinnat ihastuttivat ja etenkin upeat, vanerista rakennetut portaikot.”

Essin kauniit keittiöt

1. Harmoninen kokonaisuus: Muurametalojen Kanerva, kohde 33

”Keittiö on kauniisti olohuoneen kanssa yhtenäistä tilaa. Vaikka talo on pieni, keittiölle on hyvin neliöitä. Aavistuksen vihertävä harmaan sävy mattapintaisissa kaapistoissa on kodikas ja erottuu edukseen messukeittiöiden joukosta.”

2. Ihania yksityiskohtia: Kannustalon Lato, kohde 10

”Tätä sievempiä avohyllyjä en ole keittiössä nähnyt. Tavallista korkeampi välitila nostaa katseen avohyllyihin ja kauniisiin yläkaappeihin. Samaa materiaalia olevat välitila ja työtaso tekevät keittiöstä rauhallisen ja tasapainoisen. Betoninen pöydänkansi on ihanan jykevä!”

3. Yksinkertaista kauneutta: Muurametalojen Valkola, kohde 13

”Kolmas keittiösuosikkini on yksinkertainen ja raikas. Näin simppelille pohjalle voi hienosti jättää kauniit keittiökoneet ja tarvikkeet esillekin. Keittiö ei ole suuri, mutta säilytystilaa on paljon ja niemeke on toimiva ratkaisu.”

Kurkista Essin ja Heidin omiin koteihin heidän blogeissaan.  

 

 

 

Kommentoi »